Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Column control script not function in datawindow. APP 3.1.1522.00

4 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2007-05-04 07:15:25.0Z
mohaja Posted on 2007-04-25 09:09:18.0Z
Sender: 58e0.462b0175.1804289383@sybase.com
From: mohaja
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Column control script not function in datawindow. APP 3.1.1522.00
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <462f1abe.5b24.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 25 Apr 2007 02:09:18 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1177492158 10.22.241.41 (25 Apr 2007 02:09:18 -0700)
X-Original-Trace: 25 Apr 2007 02:09:18 -0700, 10.22.241.41
Lines: 17
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1871
Article PK: 21406

Hi,

i have 3 columns A,B,C,D with B & C & D visible prop is set
using script in each column expression when inserting new
row:
if(isnull(A),0,1) //Set to B & C
if(A='100', 1, 0) //Set to D

it seems that the script will only take effect after i
insert another new row. Wierd thing is, this is working
properly when we are using APP 3.0.0204.01 and this only
happen recently when we patched to APP 3.1.1522.00. After we
patched we already deploy back all our apps with Full
Deployment. Fast responds are highly appreciated as we
already deploy to our production. Please advise.

Thank you.


Sally Li Posted on 2007-04-27 07:44:01.0Z
Sender: 7f0b.463057dc.1804289383@sybase.com
From: Sally Li
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Column control script not function in datawindow. APP 3.1.1522.00
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4631a9c1.238e.1681692777@sybase.com>
References: <462f1abe.5b24.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 27 Apr 2007 00:44:01 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1177659841 10.22.241.41 (27 Apr 2007 00:44:01 -0700)
X-Original-Trace: 27 Apr 2007 00:44:01 -0700, 10.22.241.41
Lines: 25
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1878
Article PK: 13182

Hi
Considering it is an urgent case, I suggest you contact your
tech-support in Sybase so to ensure the problem be handled
fast and effectively.

Regards
Sally Li

> Hi,
>
> i have 3 columns A,B,C,D with B & C & D visible prop is
> set using script in each column expression when inserting
> new row:
> if(isnull(A),0,1) //Set to B & C
> if(A='100', 1, 0) //Set to D
>
> it seems that the script will only take effect after i
> insert another new row. Wierd thing is, this is working
> properly when we are using APP 3.0.0204.01 and this only
> happen recently when we patched to APP 3.1.1522.00. After
> we patched we already deploy back all our apps with Full
> Deployment. Fast responds are highly appreciated as we
> already deploy to our production. Please advise.
>
> Thank you.


mohaja Posted on 2007-05-04 07:15:25.0Z
Sender: 7ed7.46305667.1804289383@sybase.com
From: mohaja
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Column control script not function in datawindow. APP 3.1.1522.00
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <463add8d.2b28.1681692777@sybase.com>
References: <4631a9c1.238e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 4 May 2007 00:15:25 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1178262925 10.22.241.41 (4 May 2007 00:15:25 -0700)
X-Original-Trace: 4 May 2007 00:15:25 -0700, 10.22.241.41
Lines: 32
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1882
Article PK: 13184

Hi,

i would like to know if sybase found any solution for my
problem.

Thanks.

> Hi
> Considering it is an urgent case, I suggest you contact
> your tech-support in Sybase so to ensure the problem be
> handled fast and effectively.
>
> Regards
> Sally Li
>
> > Hi,
> >
> > i have 3 columns A,B,C,D with B & C & D visible prop is
> > set using script in each column expression when
> > inserting new row:
> > if(isnull(A),0,1) //Set to B & C
> > if(A='100', 1, 0) //Set to D
> >
> > it seems that the script will only take effect after i
> > insert another new row. Wierd thing is, this is working
> > properly when we are using APP 3.0.0204.01 and this only
> > happen recently when we patched to APP 3.1.1522.00.
> > After we patched we already deploy back all our apps
> > with Full Deployment. Fast responds are highly
> > appreciated as we already deploy to our production.
> Please advise. >
> > Thank you.


mohaja Posted on 2007-04-27 08:05:49.0Z
Sender: 7ed7.46305667.1804289383@sybase.com
From: mohaja
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Column control script not function in datawindow. APP 3.1.1522.00
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4631aedd.242e.1681692777@sybase.com>
References: <4631a9c1.238e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 27 Apr 2007 01:05:49 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1177661149 10.22.241.41 (27 Apr 2007 01:05:49 -0700)
X-Original-Trace: 27 Apr 2007 01:05:49 -0700, 10.22.241.41
Lines: 33
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:1879
Article PK: 21407

We're not on support right now. It's ok as long as we can
get a response to rectify the problem. and maybe help others
with the same problem too. Worse case is we will revert back
to old version first until we can get solution for it.

Thnaks.

> Hi
> Considering it is an urgent case, I suggest you contact
> your tech-support in Sybase so to ensure the problem be
> handled fast and effectively.
>
> Regards
> Sally Li
>
> > Hi,
> >
> > i have 3 columns A,B,C,D with B & C & D visible prop is
> > set using script in each column expression when
> > inserting new row:
> > if(isnull(A),0,1) //Set to B & C
> > if(A='100', 1, 0) //Set to D
> >
> > it seems that the script will only take effect after i
> > insert another new row. Wierd thing is, this is working
> > properly when we are using APP 3.0.0204.01 and this only
> > happen recently when we patched to APP 3.1.1522.00.
> > After we patched we already deploy back all our apps
> > with Full Deployment. Fast responds are highly
> > appreciated as we already deploy to our production.
> Please advise. >
> > Thank you.