Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

opening an email crashes the MailPlus

2 posts in Trial Discussion Last posting was on 2007-04-27 17:22:16.0Z
"Robert" <robert Posted on 2007-04-27 17:17:57.0Z
From: "Robert" <robert@_No_Spam.Com>
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: opening an email crashes the MailPlus
Lines: 7
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
NNTP-Posting-Host: 207.247.185.235
X-Original-NNTP-Posting-Host: 207.247.185.235
Message-ID: <46323045$1@forums-1-dub>
Date: 27 Apr 2007 10:17:57 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1177694277 207.247.185.235 (27 Apr 2007 10:17:57 -0700)
X-Original-Trace: 27 Apr 2007 10:17:57 -0700, 207.247.185.235
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:138
Article PK: 10982

when opening an email it crashes the mailplus, do not see any on-screen
errors ... immediately see the Palm logo and phone goes through a soft-reset
by itself.

is their any client-logs on the device that we can see ?


"Robert" <robert Posted on 2007-04-27 17:22:16.0Z
From: "Robert" <robert@_No_Spam.Com>
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
References: <46323045$1@forums-1-dub>
Subject: Re: opening an email crashes the MailPlus
Lines: 11
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180
NNTP-Posting-Host: 207.247.185.235
X-Original-NNTP-Posting-Host: 207.247.185.235
Message-ID: <46323148$1@forums-1-dub>
Date: 27 Apr 2007 10:22:16 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1177694536 207.247.185.235 (27 Apr 2007 10:22:16 -0700)
X-Original-Trace: 27 Apr 2007 10:22:16 -0700, 207.247.185.235
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:140
Article PK: 19106

after soft-reset the phone would power-on but the network name as such would
not come up on the phone dialer, the live connect icon inside mail-plus
equally was disabled.

if I go into the liveconnect via the liveconnect icon and hit enable it does
not give any error message or user feedback, just returns to mailplus.

overall what are the correct steps to recover from such a scenario ? it does
get confusing if this happens for a user.