Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

SA_Exec_Script Error

3 posts in General Discussion Last posting was on 2007-05-04 15:14:53.0Z
Andy Stapleton Posted on 2007-05-02 15:01:53.0Z
Sender: 73e3.4638a1a9.1804289383@sybase.com
From: Andy Stapleton
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: SA_Exec_Script Error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4638a7e1.7479.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 2 May 2007 08:01:53 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1178118113 10.22.241.41 (2 May 2007 08:01:53 -0700)
X-Original-Trace: 2 May 2007 08:01:53 -0700, 10.22.241.41
Lines: 14
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:5968
Article PK: 1940

I am getting on a Unload process the

SQL ERROR: Procedure SA_EXEC_SCript not found.

I have checked the SA_% sys.sysProcedures and found the
stored procedure, so it is not missing at all, I am on
Sybase Studio 10.

So basically, is it a bug in the unload of the Sybase
CentraL? or is there a workaround?

thanks

Andy


"Nick Elson" < Posted on 2007-05-04 14:57:30.0Z
From: "Nick Elson" <@n@o@.@s@p@a@m@.@n@i@c@k@.@e@l@s@o@n@s@y@b@a@s@e@.@c@o@m@>
Newsgroups: ianywhere.public.general
References: <4638a7e1.7479.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: SA_Exec_Script Error
Lines: 28
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
NNTP-Posting-Host: nicelson-m20.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: nicelson-m20.sybase.com
Message-ID: <463b49da$1@forums-1-dub>
Date: 4 May 2007 07:57:30 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1178290650 10.25.98.215 (4 May 2007 07:57:30 -0700)
X-Original-Trace: 4 May 2007 07:57:30 -0700, nicelson-m20.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:5975
Article PK: 1943

I think this need to be diagnosed further.

Have you coded something that uses this undocumented,
for-internal-use-only facility? If so, you usage may be
at the core of this. Dropping any user defined function/procedure
prior to upgrading may be the first step in upgrading.
Revisiting your need for your particular usage would be the
second.

<Andy Stapleton> wrote in message
news:4638a7e1.7479.1681692777@sybase.com...
>I am getting on a Unload process the
>
> SQL ERROR: Procedure SA_EXEC_SCript not found.
>
> I have checked the SA_% sys.sysProcedures and found the
> stored procedure, so it is not missing at all, I am on
> Sybase Studio 10.
>
> So basically, is it a bug in the unload of the Sybase
> CentraL? or is there a workaround?
>
> thanks
>
> Andy


"Nick Elson" < Posted on 2007-05-04 15:14:53.0Z
From: "Nick Elson" <@n@o@.@s@p@a@m@.@n@i@c@k@.@e@l@s@o@n@s@y@b@a@s@e@.@c@o@m@>
Newsgroups: ianywhere.public.general
References: <4638a7e1.7479.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: SA_Exec_Script Error
Lines: 32
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
NNTP-Posting-Host: nicelson-m20.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: nicelson-m20.sybase.com
Message-ID: <463b4ded$1@forums-1-dub>
Date: 4 May 2007 08:14:53 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1178291693 10.25.98.215 (4 May 2007 08:14:53 -0700)
X-Original-Trace: 4 May 2007 08:14:53 -0700, nicelson-m20.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:5976
Article PK: 1946

I may have found a way you may be tripping over this accidentally.

If you are not using an account that has DBA priviledges you could
get that error legitimately. You may have to also be doing something
with either replication server, or are upgrading and ancient database
that predates our debugging tools (pre 6.0.3 I believe), ... but the
bottom line (of this scenario) is you need to have sufficient priviledges
to perform upgrades.


HTH

<Andy Stapleton> wrote in message
news:4638a7e1.7479.1681692777@sybase.com...
>I am getting on a Unload process the
>
> SQL ERROR: Procedure SA_EXEC_SCript not found.
>
> I have checked the SA_% sys.sysProcedures and found the
> stored procedure, so it is not missing at all, I am on
> Sybase Studio 10.
>
> So basically, is it a bug in the unload of the Sybase
> CentraL? or is there a workaround?
>
> thanks
>
> Andy