Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

LIS and Ekahau...

2 posts in General Discussion Last posting was on 2007-11-01 00:40:12.0Z
Tiago Palma Posted on 2007-10-26 14:29:50.0Z
Sender: 4ad7.471f378c.1804289383@sybase.com
From: Tiago Palma
Newsgroups: ianywhere.public.rfidanywhere.general
Subject: LIS and Ekahau...
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4721f9de.1329.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 26 Oct 2007 07:29:50 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1193408990 10.22.241.41 (26 Oct 2007 07:29:50 -0700)
X-Original-Trace: 26 Oct 2007 07:29:50 -0700, 10.22.241.41
Lines: 10
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.rfidanywhere.general:439
Article PK: 10080

Hello,

My first question is if there are any tutorial available
that explains how to connect LIS and the Position Engine
from Ekahau?

The second issue is when I install LIS, the Ekahau Position
Engine Service disappears from the Services list, however
the Provision page tells me that the Ekahau Position Engine
is still installed.


Tony Woods Posted on 2007-11-01 00:40:12.0Z
Reply-To: "Tony Woods" <tony.woods@ianywhere.com>
From: "Tony Woods" <tony.woods@ianywhere.com>
Newsgroups: ianywhere.public.rfidanywhere.general
References: <4721f9de.1329.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: LIS and Ekahau...
Lines: 29
Organization: iAnywhere Solutions
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
NNTP-Posting-Host: adsl-219-106-83.asm.bellsouth.net
X-Original-NNTP-Posting-Host: adsl-219-106-83.asm.bellsouth.net
Message-ID: <47292e7c$1@forums-1-dub>
Date: 31 Oct 2007 17:40:12 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1193881212 68.219.106.83 (31 Oct 2007 17:40:12 -0700)
X-Original-Trace: 31 Oct 2007 17:40:12 -0700, adsl-219-106-83.asm.bellsouth.net
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.rfidanywhere.general:440
Article PK: 18995

Hi, Tiago,

To answer you first question, there is not a tutorial for
LIS and the Ekahau EPE. Please feel free to email directly
and I can assist you with using LIS and the Ekahau EPE.

I'm not sure what is going on with the EPE disappearing in
the services list. Can you provide the version of RA, LIS,
and Ekahau EPE you are using? When you go into the LIS and
click on position engines, do you see the EPE there?

Tony

<Tiago Palma> wrote in message
news:4721f9de.1329.1681692777@sybase.com...
> Hello,
>
> My first question is if there are any tutorial available
> that explains how to connect LIS and the Position Engine
> from Ekahau?
>
> The second issue is when I install LIS, the Ekahau
> Position
> Engine Service disappears from the Services list, however
> the Provision page tells me that the Ekahau Position
> Engine
> is still installed.