Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Debugger on the wrong line

2 posts in General Discussion Last posting was on 2008-03-21 23:46:39.0Z
Pieter Coene Posted on 2008-03-21 09:57:34.0Z
Sender: 6175.47de72c7.1804289383@sybase.com
From: Pieter Coene
Newsgroups: sybase.public.workspace.general
Subject: Debugger on the wrong line
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <47e3868e.5195.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 21 Mar 2008 01:57:34 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1206093454 10.22.241.41 (21 Mar 2008 01:57:34 -0800)
X-Original-Trace: 21 Mar 2008 01:57:34 -0800, 10.22.241.41
Lines: 13
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.workspace.general:650
Article PK: 1088328

Hi,

i recently created a topic saying that the debugger line is
always one line lower than the actual line its on. This
behaviour is also on the latest WS 2.0.1 (EBF 15415). Is
this a known bug? Can you reproduce this problem?

I installed a new WS on a new pc with a free license for
2008 (we are an ASE customer) and this WS also has this
bug...

Greetz
Pieter


Samir Nigam Posted on 2008-03-21 23:46:39.0Z
From: "Samir Nigam" <samir_dot_nigam@sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.workspace.general
References: <47e3868e.5195.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Debugger on the wrong line
Lines: 26
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <47e448df$1@forums-1-dub>
Date: 21 Mar 2008 15:46:39 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1206143199 10.22.241.152 (21 Mar 2008 15:46:39 -0800)
X-Original-Trace: 21 Mar 2008 15:46:39 -0800, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.workspace.general:651
Article PK: 1088330

Pieter,

We heard about this bug from you (early Feb). But this bug could not be
fixed in 2.0.1 as it was already in the final phase of its release.

We do have a pending CR to fix this in the next release.

Regards,
Samir

<Pieter Coene> wrote in message news:47e3868e.5195.1681692777@sybase.com...
> Hi,
>
> i recently created a topic saying that the debugger line is
> always one line lower than the actual line its on. This
> behaviour is also on the latest WS 2.0.1 (EBF 15415). Is
> this a known bug? Can you reproduce this problem?
>
> I installed a new WS on a new pc with a free license for
> 2008 (we are an ASE customer) and this WS also has this
> bug...
>
> Greetz
> Pieter