Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Error Uploading Datawindow SQL

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2008-03-28 08:32:04.0Z
Jeff Posted on 2008-03-26 22:10:07.0Z
Sender: 110b.47eac80b.1804289383@sybase.com
From: Jeff
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Error Uploading Datawindow SQL
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <47eac9bf.112b.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 26 Mar 2008 14:10:07 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1206569407 10.22.241.41 (26 Mar 2008 14:10:07 -0800)
X-Original-Trace: 26 Mar 2008 14:10:07 -0800, 10.22.241.41
Lines: 16
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2082
Article PK: 13276

I keep getting an error Return = -3, but when I look at the
logs none of the actual datawindow SQL updates show an
error.

If I deploy the same PB application to another Appeon
Application it loads fine.

Example

Deploy server 1 PB application 1 to Appeon App 1 = Fail
Deploy Server 1 PB App 1 to Appeon App 2 (same config
settings) = Fail

Please Help the logs tell me nothing

This is on Appeon 5.1


Jeff Johnson Posted on 2008-03-26 22:15:19.0Z
Sender: 110b.47eac80b.1804289383@sybase.com
From: Jeff Johnson
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Error Uploading Datawindow SQL
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <47eacaf7.1144.1681692777@sybase.com>
References: <47eac9bf.112b.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 26 Mar 2008 14:15:19 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1206569719 10.22.241.41 (26 Mar 2008 14:15:19 -0800)
X-Original-Trace: 26 Mar 2008 14:15:19 -0800, 10.22.241.41
Lines: 31
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2083
Article PK: 13272


> I keep getting an error Return = -3, but when I look at
> the logs none of the actual datawindow SQL updates show an
> error.
>
> If I deploy the same PB application to another Appeon
> Application it loads fine.
>
> Example
>
> Deploy server 1 PB application 1 to Appeon App 1 = Fail
> Deploy Server 1 PB App 1 to Appeon App 2 (same config
> settings) = Fail
>
> Please Help the logs tell me nothing
>
> This is on Appeon 5.1

Here is the logfile excerpt

1206569504361:3 [08-03-26 17:11:44.361]
[com.appeon.developer.command.CommitCommand (execute())]
Parameters[sessionid:ceview.1721119546,
applicationName:ceview]
1206569507283:3 [08-03-26 17:11:47.283]
[com.appeon.developer.DEVAgentImpl
((com.appeon.developer.command.CommitCommand):)] Return =
-3 Errors in uploading DataWindow SQL.
1206569507283:3 [08-03-26 17:11:47.283]
[appeon.weblibrary.DEVFactory (doPost)] Input time < 15ms;
Process and output time = 2922ms; Total time = 2922ms.


Sally Li Posted on 2008-03-28 08:32:04.0Z
Sender: 1582.47eb1380.1804289383@sybase.com
From: Sally Li
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Error Uploading Datawindow SQL
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <47ecad04.36e7.1681692777@sybase.com>
References: <47eac9bf.112b.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 28 Mar 2008 00:32:04 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1206693124 10.22.241.41 (28 Mar 2008 00:32:04 -0800)
X-Original-Trace: 28 Mar 2008 00:32:04 -0800, 10.22.241.41
Lines: 39
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2086
Article PK: 13274

Hi Jeff,

What do you mean? I am not quit get your example.

> Example
>Deploy server 1 PB application 1 to Appeon App 1 = Fail
> Deploy Server 1 PB App 1 to Appeon App 2 (same config
> settings) = Fail

and "If I deploy the same PB application to another Appeon
Application it loads fine." Do you mean that "deploy same PB
application with same configuration to different appeon
server, and the result is one of them work, the other
fails?

Can you confirm that the ASA version on the two Appeon
server machines are the same.

If they are the same and the problem is still there, let me
know your version of ASA database and EAServer.

Regards
Sally

> I keep getting an error Return = -3, but when I look at
> the logs none of the actual datawindow SQL updates show an
> error.
>
> If I deploy the same PB application to another Appeon
> Application it loads fine.
>
> Example
>
> Deploy server 1 PB application 1 to Appeon App 1 = Fail
> Deploy Server 1 PB App 1 to Appeon App 2 (same config
> settings) = Fail
>
> Please Help the logs tell me nothing
>
> This is on Appeon 5.1