Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

beta2 problems

7 posts in iPhone 5.6 Beta Last posting was on 2008-04-24 09:18:52.0Z
Oliver Buschner Posted on 2008-04-10 09:35:34.0Z
Sender: 77b2.47f9dbb9.846930886@sybase.com
From: Oliver Buschner
Newsgroups: ianywhere.public.ob56.beta
Subject: beta2 problems
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <47fddf66.55fd.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 10 Apr 2008 02:35:34 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1207820134 10.22.241.41 (10 Apr 2008 02:35:34 -0700)
X-Original-Trace: 10 Apr 2008 02:35:34 -0700, 10.22.241.41
Lines: 13
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.ob56.beta:38
Article PK: 9681

Hi there,
I have serious problems with the beta2. I did everything as
written in the mail (deinstall, reinstall, import
key/license, ...).
On my pocketpc I only get the message, that I cannot contact
the server. On my Symbian I also get the messahe "public key
not found".
So actually I'm not able to work with the beta at all.
(I did the de- and reinstall twice)

Any suggestions?

Oliver


Johannes Alberti Posted on 2008-04-14 08:38:00.0Z
Sender: 57f6.48031672.1804289383@sybase.com
From: Johannes Alberti
Newsgroups: ianywhere.public.ob56.beta
Subject: Re: beta2 problems
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <480317e8.5824.1681692777@sybase.com>
References: <47fddf66.55fd.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 14 Apr 2008 01:38:00 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1208162280 10.22.241.41 (14 Apr 2008 01:38:00 -0700)
X-Original-Trace: 14 Apr 2008 01:38:00 -0700, 10.22.241.41
Lines: 27
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.ob56.beta:41
Article PK: 18129

Hello Oliver,

long time we haven't talked to each other, hope you and your
family are doing pretty well, I just tried to reach you
on your desk. Unfortunately without a lot of success.

Honestely I do not have any idea, what could be wrong with
your installation. Do you see any error messages in the
LogViewer console, e.g. Proxy errors?

Regards,

Johannes

> Hi there,
> I have serious problems with the beta2. I did everything
> as written in the mail (deinstall, reinstall, import
> key/license, ...).
> On my pocketpc I only get the message, that I cannot
> contact the server. On my Symbian I also get the messahe
> "public key not found".
> So actually I'm not able to work with the beta at all.
> (I did the de- and reinstall twice)
>
> Any suggestions?
>
> Oliver


Bryan Whitmarsh Posted on 2008-04-14 15:13:59.0Z
Sender: 6240.4803740d.1804289383@sybase.com
From: Bryan Whitmarsh
Newsgroups: ianywhere.public.ob56.beta
Subject: Re: beta2 problems
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <480374b7.6257.1681692777@sybase.com>
References: <47fddf66.55fd.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 14 Apr 2008 08:13:59 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1208186039 10.22.241.41 (14 Apr 2008 08:13:59 -0700)
X-Original-Trace: 14 Apr 2008 08:13:59 -0700, 10.22.241.41
Lines: 20
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.ob56.beta:42
Article PK: 18130

We did find an issue with the configuration of our Hosted
DMZ Proxy Server. After making a configuration change
servers and devices were able to connect again. Please try
again and let me know if anything has changed on your end.
Thanks.

> Hi there,
> I have serious problems with the beta2. I did everything
> as written in the mail (deinstall, reinstall, import
> key/license, ...).
> On my pocketpc I only get the message, that I cannot
> contact the server. On my Symbian I also get the messahe
> "public key not found".
> So actually I'm not able to work with the beta at all.
> (I did the de- and reinstall twice)
>
> Any suggestions?
>
> Oliver