Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

deployed app..

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2008-07-02 08:56:08.0Z
AK Posted on 2008-06-30 18:14:55.0Z
Sender: 57f0.486900e7.1804289383@sybase.com
From: AK
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: deployed app..
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4869229f.5de3.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 30 Jun 2008 11:14:55 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1214849695 10.22.241.41 (30 Jun 2008 11:14:55 -0700)
X-Original-Trace: 30 Jun 2008 11:14:55 -0700, 10.22.241.41
Lines: 40
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2169
Article PK: 13313

is it a must that appeon dev version should match with
server version for a successful deployment??

Appeon Developer 5.1.0306.00

Appeon Server - 5.3.1

Below is the log generated.

Time Content
12:52:23 Generating DWSQL...
12:52:23 Exporting PB object...
12:52:23 Organizing objects...
12:52:24 Start generating Web files...
12:52:25 Generating other files.
12:52:25 Encrypting files.
12:52:25 Generating the AppInfo.xml file.
12:52:25 Finished generating Web files.
12:52:25 Connecting to Appeon Server: eigweb6
12:52:27 The Appeon Developer version is different from
the Appeon Server version.
12:52:27 Deploying Web files to all Web server(s)...
12:52:27 Connecting to Web server:Ash_ProdWS
12:52:27 Deployed sessiontimeout\f8.css to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed sessiontimeout\bj2.gif to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed sessiontimeout\sessiontimeout.htm to
Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed application.htm to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed index.htm to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed index.html to Ash_ProdWS.

Shows no application in the run deployed application window.

When I try to access the url - says - url not found.
I can't see these objects in aem either..

any help ?

thanks,
AK


AK Posted on 2008-06-30 18:18:23.0Z
Sender: 57f0.486900e7.1804289383@sybase.com
From: AK
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Unable to see deployed app..
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4869236f.5e16.1681692777@sybase.com>
References: <4869229f.5de3.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 30 Jun 2008 11:18:23 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1214849903 10.22.241.41 (30 Jun 2008 11:18:23 -0700)
X-Original-Trace: 30 Jun 2008 11:18:23 -0700, 10.22.241.41
Lines: 51
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2170
Article PK: 21554

is it a must that appeon dev version should match with
server version for a successful deployment??

Appeon Developer 5.1.0306.00

Appeon Server -
Jaguar CTS - Component Transaction Server/Version 5.3.0
(Build 53016)/P/PC Intel
/Microsoft Windows/OPT/Aug 15 2005 16:59:38

Confidential property of Sybase, Inc.
(c) Copyright Sybase Inc. 1987,2005
All rights reserved.

Below is the log generated.

Time Content
12:52:23 Generating DWSQL...
12:52:23 Exporting PB object...
12:52:23 Organizing objects...
12:52:24 Start generating Web files...
12:52:25 Generating other files.
12:52:25 Encrypting files.
12:52:25 Generating the AppInfo.xml file.
12:52:25 Finished generating Web files.
12:52:25 Connecting to Appeon Server: eigweb6
12:52:27 The Appeon Developer version is different from
the Appeon Server version.
12:52:27 Deploying Web files to all Web server(s)...
12:52:27 Connecting to Web server:Ash_ProdWS
12:52:27 Deployed sessiontimeout\f8.css to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed sessiontimeout\bj2.gif to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed sessiontimeout\sessiontimeout.htm to
Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed application.htm to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed index.htm to Ash_ProdWS.
12:52:27 Deployed index.html to Ash_ProdWS.

Shows no application in the run deployed application
window.

When I try to access the url - says - url not found.
I can't see these objects in aem either..

any help ?

When testing the profile - it says - connection succeeded...
However deployment does not work.

thanks,
AK