Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

PB 11.1 Vista Runtime

2 posts in DataWindow Last posting was on 2008-07-11 19:05:02.0Z
Roz Posted on 2008-07-11 19:03:26.0Z
From: "Roz" <roz@brcf.org>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: PB 11.1 Vista Runtime
Lines: 20
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4877ae7e$1@forums-1-dub>
Date: 11 Jul 2008 12:03:26 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1215803006 10.22.241.152 (11 Jul 2008 12:03:26 -0700)
X-Original-Trace: 11 Jul 2008 12:03:26 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:87357
Article PK: 416614

Application is not loading datawindows on one application when Vista is
running. The menu has an abnormality in it also. A full rebuild has been
tried and succeeded many times.

We are a small shop and all applications are using the same runtime files
and PBDs (per application). The other two applications run fine. All run
from an XP machine.

I downloaded a trial version of PB 11 to attempt to debug the machine.
Voila! The application ran fine.

Any idea of what is missing in Vista that PB is supplying?
There are newer versions of the msvcr71.dll, msvcp71.dll and the atl71.dll?


Roz Posted on 2008-07-11 19:05:02.0Z
From: "Roz" <roz@brcf.org>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
References: <4877ae7e$1@forums-1-dub>
Subject: Re: PB 11.1 Vista Runtime
Lines: 25
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4877aede$1@forums-1-dub>
Date: 11 Jul 2008 12:05:02 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1215803102 10.22.241.152 (11 Jul 2008 12:05:02 -0700)
X-Original-Trace: 11 Jul 2008 12:05:02 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:87358
Article PK: 416615

The menu seems to be fine.

"Roz" <roz@brcf.org> wrote in message news:4877ae7e$1@forums-1-dub...
> Application is not loading datawindows on one application when Vista is
> running. The menu has an abnormality in it also. A full rebuild has been
> tried and succeeded many times.
>
> We are a small shop and all applications are using the same runtime files
> and PBDs (per application). The other two applications run fine. All run
> from an XP machine.
>
> I downloaded a trial version of PB 11 to attempt to debug the machine.
> Voila! The application ran fine.
>
> Any idea of what is missing in Vista that PB is supplying?
> There are newer versions of the msvcr71.dll, msvcp71.dll and the
> atl71.dll?
>
>
>
>
>
>
>