Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Select return 100 in remote side

2 posts in Objects Last posting was on 2008-07-25 05:34:38.0Z
neil Posted on 2008-07-25 05:31:34.0Z
Sender: 108d.4885a4a1.1804289383@sybase.com
From: Neil
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Select return 100 in remote side
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <48896536.2104.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 24 Jul 2008 22:31:34 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1216963894 10.22.241.41 (24 Jul 2008 22:31:34 -0700)
X-Original-Trace: 24 Jul 2008 22:31:34 -0700, 10.22.241.41
Lines: 8
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:9749
Article PK: 736883

Hi,

What could be the cause of the select statement returns 100
in the remote side but returns 0 with the records in the
local side. I am using ASA 9.

Thanks,
Neil


neil Posted on 2008-07-25 05:34:38.0Z
Sender: 108d.4885a4a1.1804289383@sybase.com
From: Neil
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.objects
Subject: Re: Select return 100 in remote side
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <488965ee.211b.1681692777@sybase.com>
References: <48896536.2104.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 24 Jul 2008 22:34:38 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1216964078 10.22.241.41 (24 Jul 2008 22:34:38 -0700)
X-Original-Trace: 24 Jul 2008 22:34:38 -0700, 10.22.241.41
Lines: 15
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.objects:9750
Article PK: 736881

By the way, I forgot to mention that I am the only one user
at the time I access the database. No other users are
connected at that time.

> Hi,
>
> What could be the cause of the select statement returns
> 100 in the remote side but returns 0 with the records in
> the local side. I am using ASA 9.
>
> Thanks,
> Neil