Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Can't Remote Debug

2 posts in Last posting was on 2008-08-18 14:41:37.0Z
Charlie Sherbow Posted on 2008-08-14 17:47:59.0Z
Sender: 7900.48a46846.1804289383@sybase.com
From: Charlie Sherbow
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.rte
Subject: Can't Remote Debug
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <48a46fcf.79f3.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 14 Aug 2008 10:47:59 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1218736079 10.22.241.41 (14 Aug 2008 10:47:59 -0700)
X-Original-Trace: 14 Aug 2008 10:47:59 -0700, 10.22.241.41
Lines: 8
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.rte:173
Article PK: 791806

I have just upgraded my application to pb11.2. The button
for remote debuging is not there. Where I expect to see
"start remote debugging" button, there is a button to stop
debugging. I have recreated my deploy to EAServer project. I
have checked the "Enable DEBUG symbol". I have gone to all
of the componets and checked the "Remote debuggin" box. I
redeployed the project. When I click on debug button I still
don't get the "start remote debugging" button.


Chris Pollach Posted on 2008-08-18 14:41:37.0Z
From: "Chris Pollach" <cpollach@travel-net.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.rte
References: <48a46fcf.79f3.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Can't Remote Debug
Lines: 31
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <48a98a21$1@forums-1-dub>
Date: 18 Aug 2008 07:41:37 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1219070497 10.22.241.152 (18 Aug 2008 07:41:37 -0700)
X-Original-Trace: 18 Aug 2008 07:41:37 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.rte:175
Article PK: 761926

Hi Charlie;

Its a failure of PB to properly migrate the old target IMHO. In PB 11.x,
the EAS Target triggers the remote debugging activity and there is no more
"Remote" icon in the debugger.

What I had to do was recreate the Target using the PB IDE and state that
it was being used for EAServer. Once the new target is in place, just add
the old PBL's to your library list and the remote debugging should be
transparent by hitting the single "debug" icon now.

HTH

--
Regards ... Chris
ISUG - NA RUG Director
http://chrispollach.pbdjmagazine.com

<Charlie Sherbow> wrote in message
news:48a46fcf.79f3.1681692777@sybase.com...
>I have just upgraded my application to pb11.2. The button
> for remote debuging is not there. Where I expect to see
> "start remote debugging" button, there is a button to stop
> debugging. I have recreated my deploy to EAServer project. I
> have checked the "Enable DEBUG symbol". I have gone to all
> of the componets and checked the "Remote debuggin" box. I
> redeployed the project. When I click on debug button I still
> don't get the "start remote debugging" button.