Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ppeaon

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2008-08-20 01:18:28.0Z
Jim Doyle Posted on 2008-08-18 16:56:18.0Z
Sender: 64aa.48a9a692.1804289383@sybase.com
From: Jim Doyle
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: ppeaon
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <48a9a9b2.6554.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 18 Aug 2008 09:56:18 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1219078578 10.22.241.41 (18 Aug 2008 09:56:18 -0700)
X-Original-Trace: 18 Aug 2008 09:56:18 -0700, 10.22.241.41
Lines: 11
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2206
Article PK: 21571

We are seeing some very strange behaviors while deploying
changes made in PB 10.5 to Appeon. Deployed changes appear
to work while testing on a local development environment
(localhost). Theses same changes are not showing up on the
Production server.

Is there a way to determine whether or not changes have been
applied successfully or not.

Thanks
Jim


Jim Doyle Posted on 2008-08-18 18:38:56.0Z
Sender: 64aa.48a9a692.1804289383@sybase.com
From: Jim Doyle
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Appeon PB Changes Refresh Problem
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <48a9c1c0.6be1.1681692777@sybase.com>
References: <48a9a9b2.6554.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 18 Aug 2008 11:38:56 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1219084736 10.22.241.41 (18 Aug 2008 11:38:56 -0700)
X-Original-Trace: 18 Aug 2008 11:38:56 -0700, 10.22.241.41
Lines: 11
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2207
Article PK: 21575


> We are seeing some very strange behaviors while deploying
> changes made in PB 10.5 to Appeon. Deployed changes appear
> to work while testing on a local development environment
> (localhost). Theses same changes are not showing up on the
> Production server.
>
> Is there a way to determine whether or not changes have
> been applied successfully or not.
>
> Thanks
> Jim