Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

InputFieldLocate

2 posts in Last posting was on 2008-09-30 16:41:07.0Z
Bergy Posted on 2008-09-05 16:58:39.0Z
Reply-To: "Bergy" <rberghef@iastate.edu>
From: "Bergy" <rberghef@iastate.edu>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.rte
Subject: InputFieldLocate
Lines: 19
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <48c1653f$1@forums-1-dub>
Date: 5 Sep 2008 09:58:39 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1220633919 10.22.241.152 (5 Sep 2008 09:58:39 -0700)
X-Original-Trace: 5 Sep 2008 09:58:39 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.rte:176
Article PK: 791807

We just upgraded or application to PB11.2 Build (8542) from 10.2.1 Build
(9948) we use to parse out the RichText code using script looking for input
fields and replace the code with the correct data values. As you can guess
when I build the application with PB 11 the code no longer worked. So I
thought this would be the perfect time to rewrite the script and use PB
RichText Functions. I was expermenting with a new application where I load a
template with all the input fields and was going to replace them with the
correct data but is seems that it does not work. Here is what I am trying to
do just for testing and does not work.

rte_1.SetRedraw(FALSE)

ls_input = rte_1.InputFieldLocate(Next!)
rtn = rte_1.InputFieldChangeData(ls_input, "Randy")

rte_1.SetRedraw(TRUE)


KM Posted on 2008-09-30 16:41:07.0Z
Sender: 6924.48e1022a.1804289383@sybase.com
From: KM
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.rte
Subject: Re: InputFieldLocate
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <48e256a3.14f0.1681692777@sybase.com>
References: <48c1653f$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 30 Sep 2008 09:41:07 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1222792867 10.22.241.41 (30 Sep 2008 09:41:07 -0700)
X-Original-Trace: 30 Sep 2008 09:41:07 -0700, 10.22.241.41
Lines: 36
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.rte:187
Article PK: 791803

See similar question in objects newsgroups.

This seems to be a reoccurrence of a bug that was fixed in
10.5?

Open a case or complaint or whatever.

Check this:
http://search.sybase.com/kbx/changerequests?bug_id=493066

HTH KM

> We just upgraded or application to PB11.2 Build (8542)
> from 10.2.1 Build (9948) we use to parse out the RichText
> code using script looking for input fields and replace
> the code with the correct data values. As you can guess
> when I build the application with PB 11 the code no longer
> worked. So I thought this would be the perfect time to
> rewrite the script and use PB RichText Functions. I was
> experimenting with a new application where I load a
> template with all the input fields and was going to
> replace them with the correct data but is seems that it
> does not work. Here is what I am trying to do just for
> testing and does not work.
>
> rte_1.SetRedraw(FALSE)
>
> ls_input = rte_1.InputFieldLocate(Next!)
> rtn = rte_1.InputFieldChangeData(ls_input, "Randy")
>
> rte_1.SetRedraw(TRUE)
>
>
>