Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

'?' replaced for the ret args in datawindow.

2 posts in DataWindow Last posting was on 2008-09-10 14:21:16.0Z
Hari Posted on 2008-09-10 13:52:05.0Z
From: "Hari" <hariharan@cgvakindia.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: '?' replaced for the ret args in datawindow.
Lines: 20
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <48c7d105@forums-1-dub>
Date: 10 Sep 2008 06:52:05 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1221054725 10.22.241.152 (10 Sep 2008 06:52:05 -0700)
X-Original-Trace: 10 Sep 2008 06:52:05 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:87735
Article PK: 416992

Hi,

I am using PB 10.5. I have a problem with the datawindow. I have 9 retrieval
arguments in it.

When I check the sqlsyntax value in the sqlpreview event of the DW, I see
'?' replaced in all the ret args, instead of the values I pass in the
Retrieve() function...

The number of ret args/data type of the ret args matches with the dataobject
and the values passed in Retrieve() function. I also did a Regenerate on the
dataobject. But it still doesn't work..

Any solutions?

Thanks in advance,
Hari


Chris Werner Posted on 2008-09-10 14:21:16.0Z
From: "Chris Werner" <cwAT{PleaseNoSpam}f-s.de>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
References: <48c7d105@forums-1-dub>
Subject: Re: '?' replaced for the ret args in datawindow.
Lines: 38
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <48c7d7dc$1@forums-1-dub>
Date: 10 Sep 2008 07:21:16 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1221056476 10.22.241.152 (10 Sep 2008 07:21:16 -0700)
X-Original-Trace: 10 Sep 2008 07:21:16 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:87736
Article PK: 416991

Hari,

that's like expected. If you want to see the original arguments you
have to connect to the DB using the disablebind=1 dbParm. Just append

Disablebind=1

to SQLCA.dbParm before you connect.

HTH

Chris Werner
f+s software gmbh

"Hari" <hariharan@cgvakindia.com> schrieb im Newsbeitrag
news:48c7d105@forums-1-dub...

> Hi,
>
> I am using PB 10.5. I have a problem with the datawindow. I have 9
> retrieval arguments in it.
>
> When I check the sqlsyntax value in the sqlpreview event of the DW, I see
> '?' replaced in all the ret args, instead of the values I pass in the
> Retrieve() function...
>
> The number of ret args/data type of the ret args matches with the
> dataobject and the values passed in Retrieve() function. I also did a
> Regenerate on the dataobject. But it still doesn't work..
>
> Any solutions?
>
> Thanks in advance,
> Hari
>
>
>