Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Cannot connect to server (503)

2 posts in Trial Discussion Last posting was on 2008-12-12 12:09:06.0Z
DBan Posted on 2008-12-11 16:37:52.0Z
Sender: b40.49411b75.1804289383@sybase.com
From: DBan
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: Cannot connect to server (503)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <494141e0.f54.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 11 Dec 2008 08:37:52 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1229013472 10.22.241.41 (11 Dec 2008 08:37:52 -0800)
X-Original-Trace: 11 Dec 2008 08:37:52 -0800, 10.22.241.41
Lines: 17
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:286
Article PK: 19173

Hi!

We have tried to get this trial running for some time now,
but we have problems connecting to it from clients. On
server side everything looks ok, nothing strange in logs or
traces. Server is listening on 5001, proxies are connected.
On client side (HTC P3600, WM 6.1) we get "Cannot connect to
server (503)" in logs. We have 5.6.2008.0724 patch applied,
Domino 8, one user registered, his mailbox available.

Anyone experienced something similar? What is this error
code 503, HTTP 503 or something else? Where is this client
actually trying to connect, any way we could check this on
the client itself?

Any help appreciated
D


DBan Posted on 2008-12-12 12:09:06.0Z
Sender: b40.49411b75.1804289383@sybase.com
From: DBan
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: Re: Cannot connect to server (503)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49425461.285d.1681692777@sybase.com>
References: <494141e0.f54.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 12 Dec 2008 04:09:06 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1229083746 10.22.241.41 (12 Dec 2008 04:09:06 -0800)
X-Original-Trace: 12 Dec 2008 04:09:06 -0800, 10.22.241.41
Lines: 21
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:288
Article PK: 11058

Fixed, wrong server name in clients
D

> Hi!
>
> We have tried to get this trial running for some time now,
> but we have problems connecting to it from clients. On
> server side everything looks ok, nothing strange in logs
> or traces. Server is listening on 5001, proxies are
> connected. On client side (HTC P3600, WM 6.1) we get
> "Cannot connect to server (503)" in logs. We have
> 5.6.2008.0724 patch applied, Domino 8, one user registered
> , his mailbox available.
>
> Anyone experienced something similar? What is this error
> code 503, HTTP 503 or something else? Where is this client
> actually trying to connect, any way we could check this on
> the client itself?
>
> Any help appreciated
> D