Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Problem deploying my test application after installing EBF16640

4 posts in .NET Winform Last posting was on 2009-03-04 15:51:25.0Z
mj Posted on 2009-03-03 18:42:07.0Z
Sender: 222d.49ad77bf.1804289383@sybase.com
From: mj@grafu.se
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
Subject: Problem deploying my test application after installing EBF16640
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 3 Mar 2009 10:42:07 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1236105727 10.22.241.41 (3 Mar 2009 10:42:07 -0800)
X-Original-Trace: 3 Mar 2009 10:42:07 -0800, 10.22.241.41
Lines: 11
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:783
Article PK: 707520

After i installed EBF16640 i get an error when deploying my
test application, it worked fine before the install.

---Error message---
Cannot find C# compiler executable "csc.exe". Check if the
.NET Framework is installed.
----

Have i missed somthing when doing the upgrade?

/M


Terry Dykstra [TeamSybase] Posted on 2009-03-04 14:58:03.0Z
Reply-To: "Terry Dykstra [TeamSybase]" <dontreply_tddykstra@forestoil.ca.x>
From: "Terry Dykstra [TeamSybase]" <tddykstra@forestoil.ca>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
References: <49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Problem deploying my test application after installing EBF16640
Lines: 23
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <49ae96fb$1@forums-1-dub>
Date: 4 Mar 2009 06:58:03 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1236178683 10.22.241.152 (4 Mar 2009 06:58:03 -0800)
X-Original-Trace: 4 Mar 2009 06:58:03 -0800, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: TeamSybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:785
Article PK: 707516

Verify that your path is not > 1024 characters.

--
Terry Dykstra (TeamSybase)
http://powerbuilder.codeXchange.sybase.com/
http://casexpress.sybase.com
product enhancement requests:
http://my.isug.com/cgi-bin/1/c/submit_enhancement

<mj@grafu.se> wrote in message news:49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com...
> After i installed EBF16640 i get an error when deploying my
> test application, it worked fine before the install.
>
> ---Error message---
> Cannot find C# compiler executable "csc.exe". Check if the
> NET Framework is installed.
> ----
>
> Have i missed somthing when doing the upgrade?
>
> /M


mj Posted on 2009-03-04 15:51:25.0Z
Sender: 222d.49ad77bf.1804289383@sybase.com
From: mj@grafu.se
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
Subject: Re: Problem deploying my test application after installing EBF16640
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49aea371.3d1e.1681692777@sybase.com>
References: <49ae96fb$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 4 Mar 2009 07:51:25 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1236181885 10.22.241.41 (4 Mar 2009 07:51:25 -0800)
X-Original-Trace: 4 Mar 2009 07:51:25 -0800, 10.22.241.41
Lines: 28
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:786
Article PK: 707517

Yes it was the path that was messed up.

Thanks.

/M

> Verify that your path is not > 1024 characters.
>
> --
> Terry Dykstra (TeamSybase)
> http://powerbuilder.codeXchange.sybase.com/
> http://casexpress.sybase.com
> product enhancement requests:
> http://my.isug.com/cgi-bin/1/c/submit_enhancement
>
> <mj@grafu.se> wrote in message
> > news:49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com... After i
> > installed EBF16640 i get an error when deploying my test
> application, it worked fine before the install. >
> > ---Error message---
> > Cannot find C# compiler executable "csc.exe". Check if
> > the NET Framework is installed.
> > ----
> >
> > Have i missed somthing when doing the upgrade?
> >
> > /M
>
>


Chris Pollach Posted on 2009-03-04 12:43:48.0Z
From: "Chris Pollach" <cpollach@travel-net.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
References: <49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Problem deploying my test application after installing EBF16640
Lines: 34
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <49ae7784$1@forums-1-dub>
Date: 4 Mar 2009 04:43:48 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1236170628 10.22.241.152 (4 Mar 2009 04:43:48 -0800)
X-Original-Trace: 4 Mar 2009 04:43:48 -0800, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:784
Article PK: 707526

Works great for me on this build under XP SP03 and Vista SP1

I would suggest that you ...

1) Make sure you re-register the "Sybase.PowerBuilder.xxxxxx" DLL's in the
Global Cache
2) Clear (Delete) your old deployment folder
3) Do an application Full Build on the associated target
4) Check your System Path to see if the install messed up something
5) Try the deploy again

HTH

--
Regards ... Chris
ISUG - NA RUG Director
http://chrispollach.pbdjmagazine.com

<mj@grafu.se> wrote in message news:49ad79fe.226c.1681692777@sybase.com...
> After i installed EBF16640 i get an error when deploying my
> test application, it worked fine before the install.
>
> ---Error message---
> Cannot find C# compiler executable "csc.exe". Check if the
> NET Framework is installed.
> ----
>
> Have i missed somthing when doing the upgrade?
>
> /M