Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Print Preview Missing Data

2 posts in DataWindow Last posting was on 2009-03-30 20:30:03.0Z
Joelle Posted on 2009-03-30 18:23:59.0Z
Sender: 31a1.49d10d27.1804289383@sybase.com
From: Joelle
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Print Preview Missing Data
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49d10e3f.31d8.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 30 Mar 2009 10:23:59 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1238437439 10.22.241.41 (30 Mar 2009 10:23:59 -0800)
X-Original-Trace: 30 Mar 2009 10:23:59 -0800, 10.22.241.41
Lines: 16
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89063
Article PK: 418315

Hi,

my datawindow is missing data only when it is in print
preview mode. If I view the report not in print preview or
if I print it, all the data is displayed as expected.

All my columns are set to autosize height and to Slide Up
(All Above). Some data goes missing when one the columns
contains a large amount of text (4000 chars). When that
happens, some of the data from that column is not displayed
and all the columns that follow it are not displayed.

Can anyone please tell me why this is happening?

Thanks,
Joelle


"Paul Horan[Sybase]" <phoran_remove Posted on 2009-03-30 20:30:03.0Z
From: "Paul Horan[Sybase]" <phoran_remove@remove_sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
References: <49d10e3f.31d8.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: Print Preview Missing Data
Lines: 28
Organization: Sybase
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <49d12bcb$1@forums-1-dub>
Date: 30 Mar 2009 12:30:03 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1238445003 10.22.241.152 (30 Mar 2009 12:30:03 -0800)
X-Original-Trace: 30 Mar 2009 12:30:03 -0800, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: teamsybase
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89066
Article PK: 418317

Print Preview rendering relies on the printer driver. Make sure you're
using an up-to-date printer driver for the selected printer. Try printing
to PDF and see if you get the same results. www.primoPDF.com has a free
PDF driver.

--
Paul Horan[Sybase]
paulhoran.pbdjmagazine.com

<Joelle> wrote in message news:49d10e3f.31d8.1681692777@sybase.com...
> Hi,
>
> my datawindow is missing data only when it is in print
> preview mode. If I view the report not in print preview or
> if I print it, all the data is displayed as expected.
>
> All my columns are set to autosize height and to Slide Up
> (All Above). Some data goes missing when one the columns
> contains a large amount of text (4000 chars). When that
> happens, some of the data from that column is not displayed
> and all the columns that follow it are not displayed.
>
> Can anyone please tell me why this is happening?
>
> Thanks,
> Joelle