Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Row in Clicked event always returns 0 in Appeon

4 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2009-06-26 21:00:35.0Z
mmalubay Posted on 2009-04-07 19:51:27.0Z
Sender: 7a70.49dbab23.1804289383@sybase.com
From: mmalubay
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Row in Clicked event always returns 0 in Appeon
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49dbaebf.7aef.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 7 Apr 2009 12:51:27 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1239133887 10.22.241.41 (7 Apr 2009 12:51:27 -0700)
X-Original-Trace: 7 Apr 2009 12:51:27 -0700, 10.22.241.41
Lines: 7
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2297
Article PK: 21623

Hi,

Row in clicked event of my datawindow always returns 0 after
being deployed in Appeon. If I ran it locally, I get the
correct row. What could be the issue? Please help.

Thanks...


Steven Yang Posted on 2009-04-13 06:07:43.0Z
Sender: 6fe6.49e2c92e.1804289383@sybase.com
From: Steven Yang
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Row in Clicked event always returns 0 in Appeon
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <49e2d6af.70ff.1681692777@sybase.com>
References: <49dbaebf.7aef.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 12 Apr 2009 23:07:43 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1239602863 10.22.241.41 (12 Apr 2009 23:07:43 -0700)
X-Original-Trace: 12 Apr 2009 23:07:43 -0700, 10.22.241.41
Lines: 14
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2300
Article PK: 21625

Hi

What's your Appeon version?

Regards
Steven

> Hi,
>
> Row in clicked event of my datawindow always returns 0
> after being deployed in Appeon. If I ran it locally, I
> get the correct row. What could be the issue? Please help.
>
> Thanks...