Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

The PowerBuilder start tag does not match the end tag.

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2009-05-21 08:49:29.0Z
Jeff Cutler Posted on 2009-05-05 20:20:31.0Z
From: Jeff Cutler <jeffc@uuinsurance.com>
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.19 (Windows/20081209)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: The PowerBuilder start tag does not match the end tag.
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a009f8f$1@forums-1-dub>
Date: 5 May 2009 13:20:31 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1241554831 10.22.241.152 (5 May 2009 13:20:31 -0700)
X-Original-Trace: 5 May 2009 13:20:31 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 8
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2305
Article PK: 21626

All,
I receive the following error when I deploy the application to Appeon
6.1. I get no compile errors in Powerbuilder 11.2 but I get this error
when deploying to Appeon. Any ideas?

Here is the warning when I deploy the application to Appeon:
14:10:25 n_cst_ho_accounting:n_cst_ho_accounting:of_940:return
false:->The PowerBuilder start tag does not match the end tag.


Steven Posted on 2009-05-21 08:49:29.0Z
Sender: 631a.4a14bc92.1804289383@sybase.com
From: Steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: The PowerBuilder start tag does not match the end tag.
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a151599.6aac.1681692777@sybase.com>
References: <4a009f8f$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 21 May 2009 01:49:29 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1242895769 10.22.241.41 (21 May 2009 01:49:29 -0700)
X-Original-Trace: 21 May 2009 01:49:29 -0700, 10.22.241.41
Lines: 18
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2313
Article PK: 13377

Hi Jeff,

Based on your description it is hard for us to recreate this
scenario here at Appeon. It will be very helpful that you
could present us the files listed below so that we have a
better understanding of your incident. With more information
we may further our investigation to help you out.

1. The deployment log, which can be found at
%Appeon_Developer_Installation_Path%\Project\your_application_code\release
or debug\LOG.
2. The UFA_Report.xml file, which is at
%Appeon_Developer_Installation_Path%\Project\your_application_code\release
or debug\.
3. The n_cst_ho_accounting sru file.

Regards,
Steven