Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

BLOB displayed in N-up datawindow

4 posts in DataWindow Last posting was on 2009-06-26 15:12:22.0Z
Annelize Posted on 2009-06-25 17:07:25.0Z
Sender: 5b0.4a4397a9.846930886@sybase.com
From: Annelize
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: BLOB displayed in N-up datawindow
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a43aecd.17b9.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 25 Jun 2009 10:07:25 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1245949645 10.22.241.188 (25 Jun 2009 10:07:25 -0700)
X-Original-Trace: 25 Jun 2009 10:07:25 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 27
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89544
Article PK: 418733

Good day
Is it possible to display a BLOB column correctly in an n-up
datawindow?

I have a table with an id and blob column.
select id
from table_name

My n-up datawindow displays correctly 3 id's accross labeled
id_1, id_2, id_3 all three binding back to the id column.

Now for the tricky bit:
I insert a OLE Database BLOB object linking it to my blob
column. However my blob image only changes for every new row
displayed.

id_1 id_2 id_3
blob blob blob

id_4 id_5 id_6
diff_blob diff_blob diff_blob

I hope this makes sense! There must be a way to link the Ole
object to the correct id. Any ideas?

Thanks in advance
A


Annelize Posted on 2009-06-25 17:36:38.0Z
Sender: 5b0.4a4397a9.846930886@sybase.com
From: Annelize
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: BLOB displayed in N-up datawindow
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a43b5a6.1d37.1681692777@sybase.com>
References: <4a43aecd.17b9.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-3-dub.sybase.com4a43b5a6"
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 25 Jun 2009 10:36:38 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1245951398 10.22.241.188 (25 Jun 2009 10:36:38 -0700)
X-Original-Trace: 25 Jun 2009 10:36:38 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 403
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89545
Article PK: 418734

Please see attached image to make things a bit clearer.
A
-----------

> Good day
> Is it possible to display a BLOB column correctly in an
> n-up datawindow?
>
> I have a table with an id and blob column.
> select id
> from table_name
>
> My n-up datawindow displays correctly 3 id's accross
> labeled id_1, id_2, id_3 all three binding back to the id
> column.
>
> Now for the tricky bit:
> I insert a OLE Database BLOB object linking it to my blob
> column. However my blob image only changes for every new
> row displayed.
>
> id_1 id_2 id_3
> blob blob blob
>
> id_4 id_5 id_6
> diff_blob diff_blob diff_blob
>
> I hope this makes sense! There must be a way to link the
> Ole object to the correct id. Any ideas?
>
> Thanks in advance
> A

N_up.JPG

Jeremy Lakeman Posted on 2009-06-26 03:09:07.0Z
From: Jeremy Lakeman <jeremy.lakeman@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: BLOB displayed in N-up datawindow
Date: Thu, 25 Jun 2009 20:09:07 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 35
Message-ID: <bea069d0-ee5d-44fc-84bd-7069eb29aae2@z34g2000vbl.googlegroups.com>
References: <4a43aecd.17b9.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 203.122.242.105
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1245985747 9418 127.0.0.1 (26 Jun 2009 03:09:07 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Fri, 26 Jun 2009 03:09:07 +0000 (UTC)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: z34g2000vbl.googlegroups.com; posting-host=203.122.242.105; posting-account=euaBtgoAAAC_vDxfsxmpMKlBxHaHpmRS
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.1) Gecko/20090616 Firefox/3.5 (.NET CLR 3.5.30729),gzip(gfe),gzip(gfe)
X-HTTP-Via: 1.1 fly.essential.com.au:3128 (squid/2.5.STABLE8), 1.0 asp.essential.intranet:3128 (squid/2.5.STABLE8)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!z34g2000vbl.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89548
Article PK: 418737


On Jun 26, 2:07 am, Annelize wrote:
> Good day
> Is it possible to display a BLOB column correctly in an n-up
> datawindow?
>
> I have a table with an id and blob column.
> select id
>   from table_name
>
> My n-up datawindow displays correctly 3 id's accross labeled
> id_1, id_2, id_3 all three binding back to the id column.
>
> Now for the tricky bit:
> I insert a OLE Database BLOB object linking it to my blob
> column. However my blob image only changes for every new row
> displayed.
>
> id_1       id_2        id_3
> blob       blob        blob
>
> id_4       id_5        id_6
> diff_blob  diff_blob   diff_blob
>
> I hope this makes sense! There must be a way to link the Ole
> object to the correct id.  Any ideas?
>
> Thanks in advance
> A

Not sure about ole, but in a computed field on an nup, you can refer
to the other rows by using relative row offsets. eg;

bitmap(blob_col[0])
bitmap(blob_col[1])
bitmap(blob_col[2])


Annelize Posted on 2009-06-26 15:12:22.0Z
Sender: 338e.4a4480db.1804289383@sybase.com
From: Annelize
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: BLOB displayed in N-up datawindow
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a44e556.2fc.1681692777@sybase.com>
References: <bea069d0-ee5d-44fc-84bd-7069eb29aae2@z34g2000vbl.googlegroups.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 26 Jun 2009 08:12:22 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1246029142 10.22.241.188 (26 Jun 2009 08:12:22 -0700)
X-Original-Trace: 26 Jun 2009 08:12:22 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 42
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89549
Article PK: 418738


> On Jun 26, 2:07�am, Annelize wrote:
> > Good day
> > Is it possible to display a BLOB column correctly in an
> > n-up datawindow?
> >
> > I have a table with an id and blob column.
> > select id
> > � from table_name
> >
> > My n-up datawindow displays correctly 3 id's accross
> > labeled id_1, id_2, id_3 all three binding back to the
> id column. >
> > Now for the tricky bit:
> > I insert a OLE Database BLOB object linking it to my
> > blob column. However my blob image only changes for
> > every new row displayed.
> >
> > id_1 � � � id_2 �
� � �id_3
> > blob � � � blob �
� � �blob
> >
> > id_4 � � � id_5 �
� � �id_6
> > diff_blob �diff_blob � diff_blob
> >
> > I hope this makes sense! There must be a way to link the
> > Ole object to the correct id. �Any ideas?
> >
> > Thanks in advance
> > A
>
> Not sure about ole, but in a computed field on an nup, you
> can refer to the other rows by using relative row offsets.
> eg;
>
> bitmap(blob_col[0])
> bitmap(blob_col[1])
> bitmap(blob_col[2])

Thanks for your response, unfortunately this won't work as
my blob column is not part of my dw's select stmt...