Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Moving from PB Window to IIS is not WYSIWYG

3 posts in .NET Winform Last posting was on 2009-07-07 01:44:36.0Z
Shong Wan Toh Posted on 2009-07-06 02:44:58.0Z
From: "Shong Wan Toh" <wtshong@tm.net.my>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
Subject: Moving from PB Window to IIS is not WYSIWYG
Lines: 7
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a51652a$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 5 Jul 2009 19:44:58 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1246848298 10.22.241.152 (5 Jul 2009 19:44:58 -0700)
X-Original-Trace: 5 Jul 2009 19:44:58 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:868
Article PK: 707600

I having big issues now, I can't get the screen's look working as what I see
in the Window application. Anyone can advise what I should do when migrate
the PB window to Web form.

Thanks in advance.


"Paul Horan[Sybase]" <phoran_remove Posted on 2009-07-06 15:47:32.0Z
From: "Paul Horan[Sybase]" <phoran_remove@remove_sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
References: <4a51652a$1@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Moving from PB Window to IIS is not WYSIWYG
Lines: 17
Organization: Sybase
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a521c94$3@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 6 Jul 2009 08:47:32 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1246895252 10.22.241.152 (6 Jul 2009 08:47:32 -0700)
X-Original-Trace: 6 Jul 2009 08:47:32 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: teamsybase
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:869
Article PK: 707595

Can you be a little more specific? What's not rendering appropriately?
(Maybe a screen shot might help too...)

--
Paul Horan[Sybase]
http://blogs.sybase.com/phoran/

"Shong Wan Toh" <wtshong@tm.net.my> wrote in message
news:4a51652a$1@forums-3-dub.sybase.com...
>I having big issues now, I can't get the screen's look working as what I
>see in the Window application. Anyone can advise what I should do when
>migrate the PB window to Web form.
>
> Thanks in advance.
>


Shong Wan Toh Posted on 2009-07-07 01:44:36.0Z
From: "Shong Wan Toh" <wtshong@tm.net.my>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.net.winform
References: <4a51652a$1@forums-3-dub.sybase.com> <4a521c94$3@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Moving from PB Window to IIS is not WYSIWYG
Lines: 37
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a52a884$3@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 6 Jul 2009 18:44:36 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1246931076 10.22.241.152 (6 Jul 2009 18:44:36 -0700)
X-Original-Trace: 6 Jul 2009 18:44:36 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.net.winform:870
Article PK: 707603

Deal Paul,

I found few issues when developing the Web Form application with
PowerBuilder 11.5
1) The PictureButton image doesn't show as what it's should be in the
Web Form using IE. It'w working fine when I run as Window application.
After few trys, I give up and uses the Picture control object as button.



2) Same as the Tab page, I understand the the Tab control back color is
not support in the Web Form. But have no idea what is the alternate way
to make the tab page looks better.

Regards

"Paul Horan[Sybase]" <phoran_remove@remove_sybase.com> wrote in message
news:4a521c94$3@forums-3-dub.sybase.com...
> Can you be a little more specific? What's not rendering appropriately?
> (Maybe a screen shot might help too...)
>
> --
> Paul Horan[Sybase]
> http://blogs.sybase.com/phoran/
>
> "Shong Wan Toh" <wtshong@tm.net.my> wrote in message
> news:4a51652a$1@forums-3-dub.sybase.com...
>>I having big issues now, I can't get the screen's look working as what I
>>see in the Window application. Anyone can advise what I should do when
>>migrate the PB window to Web form.
>>
>> Thanks in advance.
>>
>
>