Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Rep agent error

2 posts in Replication Agent Last posting was on 2009-07-21 12:12:20.0Z
Jorge Silva Posted on 2009-07-21 00:06:00.0Z
Reply-To: "Jorge Silva" <jlsilva01@yahoo.com.br>
From: "Jorge Silva" <jlsilva01@yahoo.com.br>
Newsgroups: sybase.public.rep-agent
Subject: Rep agent error
Lines: 27
Organization: Jorge Silva
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-EsetScannerBuild: 5303
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a650668$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 20 Jul 2009 17:06:00 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248134760 10.22.241.152 (20 Jul 2009 17:06:00 -0700)
X-Original-Trace: 20 Jul 2009 17:06:00 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.rep-agent:937
Article PK: 862485

Hi,

I have a "big problem" in my production environment.

Following the error...

E. 2009/07/20 20:56:42. ERROR #60021 USER(sau_0035_rep_agent) -
ful/sync.c(1416)
Open Server failed to create the 'Executor sau_0035_rep_agent TSD CV
0xc1b0648' mutex.
(1416)/ccview/rsebf1260_build_vu/calm/repl/svr/code/generic/useful/sync.c.

When I try to start a rep agent I receive this error...

Anyone can help me?

Version
-------
Replication Server/12.6/ROLLUP EBF 16970/Linux Intel/Linux 2.4.9-e.27smp
i686/1/OPT/Thu Jun 11 14:30:02 2009

Thk in adv...


Jorge.


"Mark A. Parsons" <iron_horse Posted on 2009-07-21 12:12:20.0Z
From: "Mark A. Parsons" <iron_horse@no_spamola.compuserve.com>
User-Agent: Thunderbird 1.5.0.10 (Windows/20070221)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.rep-agent
Subject: Re: Rep agent error
References: <4a650668$1@forums-3-dub.sybase.com>
In-Reply-To: <4a650668$1@forums-3-dub.sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Antivirus: avast! (VPS 090719-1, 07/19/2009), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a65b0a4$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 21 Jul 2009 05:12:20 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248178340 10.22.241.152 (21 Jul 2009 05:12:20 -0700)
X-Original-Trace: 21 Jul 2009 05:12:20 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 41
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.rep-agent:938
Article PK: 862481

For a production problem I'd suggest you contact Sybase TechSupport in order to get 'quick' help.

In the meantime, some questions:

- what is the repagent version? (if the primary database resides in an ASE dataserver, then what is the ASE's @@version
string?)

- has this repagent worked before? and if so, has anything been changed (software upgrades, OS upgrade, hardware
upgrades, repagent/repserver configurations) in your environment since the last time the repagent worked properly?

Jorge Silva wrote:
> Hi,
>
> I have a "big problem" in my production environment.
>
> Following the error...
>
> E. 2009/07/20 20:56:42. ERROR #60021 USER(sau_0035_rep_agent) -
> ful/sync.c(1416)
> Open Server failed to create the 'Executor sau_0035_rep_agent TSD CV
> 0xc1b0648' mutex.
> (1416)/ccview/rsebf1260_build_vu/calm/repl/svr/code/generic/useful/sync.c.
>
> When I try to start a rep agent I receive this error...
>
> Anyone can help me?
>
> Version
> -------
> Replication Server/12.6/ROLLUP EBF 16970/Linux Intel/Linux 2.4.9-e.27smp
> i686/1/OPT/Thu Jun 11 14:30:02 2009
>
> Thk in adv...
>
>
> Jorge.
>
>
>