Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Unknown error when starting OneBridge Sync Server service and pushing out new mail

3 posts in Mobile Office 5.7 Beta Last posting was on 2009-07-23 21:16:14.0Z
Justin Wong Posted on 2009-07-22 13:55:24.0Z
From: "Justin Wong" <justin.wong@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
Subject: Unknown error when starting OneBridge Sync Server service and pushing out new mail
Lines: 1335
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a671a4c$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 22 Jul 2009 06:55:24 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248270924 10.22.241.152 (22 Jul 2009 06:55:24 -0700)
X-Original-Trace: 22 Jul 2009 06:55:24 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:23
Article PK: 9703

Hi,

I am trying out the new MO 5.7 Beta 1 connecting to Lotus Domino 7.02 via
POP3 and I noticed that whenever I start the OneBridge Sync Server service,
I would get an error (see attached starterr.jpg) in the Log Viewer. What
could be the possbile cause of this error?

I also noticed that whenever a new mail is being pushed out to the device, I
would get an error (see attached senderr.jpg) in the Log Viewer. The mail is
successfully pushed to the device but I do not know if this error is caused
by the previous error and what are the possible implications.

Hope somebody can shed some light on this.

Thanks in advance.

Regards,
Justin

starterr.JPG
pusherr.JPG

Diane Amdor Posted on 2009-07-22 20:11:45.0Z
From: "Diane Amdor" <dianea@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
References: <4a671a4c$1@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Unknown error when starting OneBridge Sync Server service and pushing out new mail
Lines: 38
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a677281$3@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 22 Jul 2009 13:11:45 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248293505 10.22.241.152 (22 Jul 2009 13:11:45 -0700)
X-Original-Trace: 22 Jul 2009 13:11:45 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: zte
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:24
Article PK: 18044

Hello Justin,

Thanks for your feedback. I have passed this information onto engineering
for more information. I'll update you when I have a response.

Diane Amdor
Mobile Office Program Manager

"Justin Wong" <justin.wong@sybase.com> wrote in message
news:4a671a4c$1@forums-3-dub.sybase.com...
> Hi,
>
> I am trying out the new MO 5.7 Beta 1 connecting to Lotus Domino 7.02 via
> POP3 and I noticed that whenever I start the OneBridge Sync Server
> service, I would get an error (see attached starterr.jpg) in the Log
> Viewer. What could be the possbile cause of this error?
>
> I also noticed that whenever a new mail is being pushed out to the device,
> I would get an error (see attached senderr.jpg) in the Log Viewer. The
> mail is successfully pushed to the device but I do not know if this error
> is caused by the previous error and what are the possible implications.
>
> Hope somebody can shed some light on this.
>
> Thanks in advance.
>
> Regards,
> Justin
>
>
>
>
>
>
>
>


Diane Amdor Posted on 2009-07-23 21:16:14.0Z
From: "Diane Amdor" <dianea@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
References: <4a671a4c$1@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Unknown error when starting OneBridge Sync Server service and pushing out new mail
Lines: 38
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a68d31e$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 23 Jul 2009 14:16:14 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248383774 10.22.241.152 (23 Jul 2009 14:16:14 -0700)
X-Original-Trace: 23 Jul 2009 14:16:14 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: zte
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:26
Article PK: 18048

Hello Justin,

There is no immediate explanation for the issue you have reported. I will
open a bug in order for engineering to investigate further.

Diane Amdor
Mobile Office Program Manager

"Justin Wong" <justin.wong@sybase.com> wrote in message
news:4a671a4c$1@forums-3-dub.sybase.com...
> Hi,
>
> I am trying out the new MO 5.7 Beta 1 connecting to Lotus Domino 7.02 via
> POP3 and I noticed that whenever I start the OneBridge Sync Server
> service, I would get an error (see attached starterr.jpg) in the Log
> Viewer. What could be the possbile cause of this error?
>
> I also noticed that whenever a new mail is being pushed out to the device,
> I would get an error (see attached senderr.jpg) in the Log Viewer. The
> mail is successfully pushed to the device but I do not know if this error
> is caused by the previous error and what are the possible implications.
>
> Hope somebody can shed some light on this.
>
> Thanks in advance.
>
> Regards,
> Justin
>
>
>
>
>
>
>
>