Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

List Window Disappears

4 posts in DataWindow Last posting was on 2009-07-31 10:49:13.0Z
James MacDonald Posted on 2009-07-24 17:32:44.0Z
Sender: 1189.4a69ed5a.846930886@sybase.com
From: James MacDonald
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: List Window Disappears
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a69f03c.13e7.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-3-dub.sybase.com4a69f03c"
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 24 Jul 2009 10:32:44 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248456764 10.22.241.188 (24 Jul 2009 10:32:44 -0700)
X-Original-Trace: 24 Jul 2009 10:32:44 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 1673
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89680
Article PK: 418867

Hello:
I am working on a Powerbuilder application, and in one of
the windows there are 2 datawindows, both displaying lists
of records. When there is no data in the top datawindow,
moving the mouse causes the datawindow to disappear
completely. When there is data, there is no problem. I have
a screenshot attached. I am using Powerbuilder 10.5.2. Any
ideas on what is causing this? Thanks


cch Posted on 2009-07-27 14:22:24.0Z
From: "cch" <cchamorro@arazozabrothers.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
References: <4a69f03c.13e7.1681692777@sybase.com>
Subject: Re: List Window Disappears
Lines: 26
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3028
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a6db820$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 27 Jul 2009 07:22:24 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248704544 10.22.241.152 (27 Jul 2009 07:22:24 -0700)
X-Original-Trace: 27 Jul 2009 07:22:24 -0700, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89687
Article PK: 418876

Any errors reported by PB?

Do you have any code in the mouse event?

are you using pfc?

Do you have any other object in the window?

Are you checking if you returning rows in the datawindow, if not to continue
normal?

<James MacDonald> wrote in message
news:4a69f03c.13e7.1681692777@sybase.com...
> Hello:
> I am working on a Powerbuilder application, and in one of
> the windows there are 2 datawindows, both displaying lists
> of records. When there is no data in the top datawindow,
> moving the mouse causes the datawindow to disappear
> completely. When there is data, there is no problem. I have
> a screenshot attached. I am using Powerbuilder 10.5.2. Any
> ideas on what is causing this? Thanks
>


James MacDonald Posted on 2009-07-29 17:36:16.0Z
Sender: 4c58.4a6d7f17.1804289383@sybase.com
From: James MacDonald
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: List Window Disappears
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a708890.20f7.1681692777@sybase.com>
References: <4a6db820$1@forums-3-dub.sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 29 Jul 2009 10:36:16 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248888976 10.22.241.188 (29 Jul 2009 10:36:16 -0700)
X-Original-Trace: 29 Jul 2009 10:36:16 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 36
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89704
Article PK: 418892

No errors reported by PB.
No code in the ue_mousemove event; this event does not seem
to get triggered when I use debug mode.
Not using PFC.
No other object in the window.
I tried checking for rows in the window, and if none, then
setting the datawindow to visible or refreshing the window.
Used this in different events and either the events weren't
triggered or the datawindow disappeared anyway.

> Any errors reported by PB?
>
> Do you have any code in the mouse event?
>
> are you using pfc?
>
> Do you have any other object in the window?
>
> Are you checking if you returning rows in the datawindow,
> if not to continue normal?
>
>
>
> <James MacDonald> wrote in message
> news:4a69f03c.13e7.1681692777@sybase.com...
> > Hello:
> > I am working on a Powerbuilder application, and in one
> > of the windows there are 2 datawindows, both displaying
> > lists of records. When there is no data in the top
> > datawindow, moving the mouse causes the datawindow to
> > disappear completely. When there is data, there is no
> > problem. I have a screenshot attached. I am using
> > Powerbuilder 10.5.2. Any ideas on what is causing this?
> > Thanks
>
>


James MacDonald Posted on 2009-07-31 10:49:13.0Z
Sender: 4c58.4a6d7f17.1804289383@sybase.com
From: James MacDonald
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: List Window Disappears
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a72cc29.6ffe.1681692777@sybase.com>
References: <4a708890.20f7.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 31 Jul 2009 03:49:13 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249037353 10.22.241.188 (31 Jul 2009 03:49:13 -0700)
X-Original-Trace: 31 Jul 2009 03:49:13 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 44
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89717
Article PK: 418905

It seems that inserting the line
'dw_1.visible = true'
in the set_cb_state function of the window solves the
problem.
Not sure why it should be needed, but it works.
Thanks for your help.

> No errors reported by PB.
> No code in the ue_mousemove event; this event does not
> seem to get triggered when I use debug mode.
> Not using PFC.
> No other object in the window.
> I tried checking for rows in the window, and if none, then
> setting the datawindow to visible or refreshing the
> window. Used this in different events and either the
> events weren't triggered or the datawindow disappeared
> anyway.
>
> > Any errors reported by PB?
> >
> > Do you have any code in the mouse event?
> >
> > are you using pfc?
> >
> > Do you have any other object in the window?
> >
> > Are you checking if you returning rows in the datawindow
> > , if not to continue normal?
> >
> >
> >
> > <James MacDonald> wrote in message
> > news:4a69f03c.13e7.1681692777@sybase.com...
> > > Hello:
> > > I am working on a Powerbuilder application, and in one
> > > of the windows there are 2 datawindows, both
> > > displaying lists of records. When there is no data in
> > > the top datawindow, moving the mouse causes the
> > > datawindow to disappear completely. When there is data
> > > , there is no problem. I have a screenshot attached. I
> > > am using Powerbuilder 10.5.2. Any ideas on what is
> > > causing this? Thanks
> >
> >