Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Computed fields in Rich text DW not displaying

2 posts in DataWindow Last posting was on 2009-07-24 22:33:32.0Z
Janice John Posted on 2009-07-24 20:38:15.0Z
Sender: 25fd.4a6a06c6.1804289383@sybase.com
From: Janice John
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Computed fields in Rich text DW not displaying
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a6a1bb7.360e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 24 Jul 2009 13:38:15 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248467895 10.22.241.188 (24 Jul 2009 13:38:15 -0700)
X-Original-Trace: 24 Jul 2009 13:38:15 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 10
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89684
Article PK: 418872

I have a rich text DW. The data source is a stored
procedure. The DW includes a computed column object and some
text. When I preview the datawindow or run the application,
the text is displayed in the DW but the computed column
object is not. In order to aid in debugging this problem, I
simplified the expression associated with the computed
column. The expression is 'Hello world'. Even this simple
computed column does not display. I have executed the
stored procedure within PowerBuilder ISQL and it works fine.
Do you have any suggestions?


Janice John Posted on 2009-07-24 22:33:32.0Z
Sender: 4387.4a6a2dcb.1804289383@sybase.com
From: Janice John
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: Addendum Computed fields in Rich text DW not displaying
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a6a36bc.4ade.1681692777@sybase.com>
References: <4a6a1bb7.360e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 24 Jul 2009 15:33:32 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1248474812 10.22.241.188 (24 Jul 2009 15:33:32 -0700)
X-Original-Trace: 24 Jul 2009 15:33:32 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 18
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:89685
Article PK: 418873

I created a brand new Rich text DW and am not having the
problems described below. It only seesm to be happening to
existing Rich text DWs. Perhaps this happened when we
upgraded to PB 11.1 from PB 8. I have tried regenerating
the DW, exporting it, importing it to no avail...
I am hoping that I won't have to recreate these old DWs.
Any ideas?

> I have a rich text DW. The data source is a stored
> procedure. The DW includes a computed column object and
> some text. When I preview the datawindow or run the
> application, the text is displayed in the DW but the
> computed column object is not. In order to aid in
> debugging this problem, I simplified the expression
> associated with the computed column. The expression is
> 'Hello world'. Even this simple computed column does not
> display. I have executed the stored procedure within
> PowerBuilder ISQL and it works fine.
> Do you have any suggestions?