Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Mobile Office 5.7 POP3

3 posts in Mobile Office 5.7 Beta Last posting was on 2009-08-05 18:06:14.0Z
PJ Durai Posted on 2009-08-04 15:48:42.0Z
From: "PJ Durai" <pj.durai@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
Subject: Mobile Office 5.7 POP3
Lines: 24
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3350
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a78585a$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 4 Aug 2009 08:48:42 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249400922 10.22.241.152 (4 Aug 2009 08:48:42 -0700)
X-Original-Trace: 4 Aug 2009 08:48:42 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: techsupp
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:44
Article PK: 9716

Reposting for Mark:

I installed Mobile Office and configured it for MSN using pop3.live.com and
smtp.live.com.

I am able to send an e-mail from the device, but I can only send it if I
restart Mobile Office on the client using Enable/Disable.

The only thing I get in the Log Viewer is for Mobile Objects "Event Type:
Error"

I have tried using differnt POP3 and SMTP ports as well as SSL but the
defaults don't work and neither do 995 for POP3.

In the the Trace Events I've enabled several modules but the only one that
gives any error is OBEmailAgent which says "error 12008 - Cannot send email:
Log:"

How can I figure out why this is not working. I get no emails on the
device, and no pending items when the device is registered.

Thanks


Diane Amdor Posted on 2009-08-05 17:59:23.0Z
From: "Diane Amdor" <dianea@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
References: <4a78585a$1@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Mobile Office 5.7 POP3
Lines: 37
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a79c87b$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 5 Aug 2009 10:59:23 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249495163 10.22.241.152 (5 Aug 2009 10:59:23 -0700)
X-Original-Trace: 5 Aug 2009 10:59:23 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: zte
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:47
Article PK: 9717

I have forwarded this error information to engineering to see if we can get
any further details.

Diane Amdor
Mobile Office Program Management

"PJ Durai" <pj.durai@sybase.com> wrote in message
news:4a78585a$1@forums-3-dub.sybase.com...
> Reposting for Mark:
>
> I installed Mobile Office and configured it for MSN using pop3.live.com
> and
> smtp.live.com.
>
> I am able to send an e-mail from the device, but I can only send it if I
> restart Mobile Office on the client using Enable/Disable.
>
> The only thing I get in the Log Viewer is for Mobile Objects "Event Type:
> Error"
>
> I have tried using differnt POP3 and SMTP ports as well as SSL but the
> defaults don't work and neither do 995 for POP3.
>
> In the the Trace Events I've enabled several modules but the only one that
> gives any error is OBEmailAgent which says "error 12008 - Cannot send
> email:
> Log:"
>
> How can I figure out why this is not working. I get no emails on the
> device, and no pending items when the device is registered.
>
> Thanks
>
>


Diane Amdor Posted on 2009-08-05 18:06:14.0Z
From: "Diane Amdor" <dianea@sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice57.beta
References: <4a78585a$1@forums-3-dub.sybase.com>
Subject: Re: Mobile Office 5.7 POP3
Lines: 36
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5512
X-RFC2646: Format=Flowed; Response
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a79ca16$5@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 5 Aug 2009 11:06:14 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249495574 10.22.241.152 (5 Aug 2009 11:06:14 -0700)
X-Original-Trace: 5 Aug 2009 11:06:14 -0700, vip152.sybase.com
X-Authenticated-User: zte
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice57.beta:48
Article PK: 18055

Please make sure tracing is properly enabled. A full dump file should be
available in the trace log... make sure it's set to debug.

Diane Amdor
Mobile Office Program Manager

"PJ Durai" <pj.durai@sybase.com> wrote in message
news:4a78585a$1@forums-3-dub.sybase.com...
> Reposting for Mark:
>
> I installed Mobile Office and configured it for MSN using pop3.live.com
> and
> smtp.live.com.
>
> I am able to send an e-mail from the device, but I can only send it if I
> restart Mobile Office on the client using Enable/Disable.
>
> The only thing I get in the Log Viewer is for Mobile Objects "Event Type:
> Error"
>
> I have tried using differnt POP3 and SMTP ports as well as SSL but the
> defaults don't work and neither do 995 for POP3.
>
> In the the Trace Events I've enabled several modules but the only one that
> gives any error is OBEmailAgent which says "error 12008 - Cannot send
> email:
> Log:"
>
> How can I figure out why this is not working. I get no emails on the
> device, and no pending items when the device is registered.
>
> Thanks
>
>