Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded

5 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2009-09-28 21:38:43.0Z
Mark W Posted on 2009-08-06 17:49:12.0Z
From: Mark W <markw@uuinsurance.com>
Organization: United Underwriters
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.22 (Windows/20090605)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a7b1798$1@forums-3-dub.sybase.com>
Date: 6 Aug 2009 10:49:12 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249580952 10.22.241.152 (6 Aug 2009 10:49:12 -0700)
X-Original-Trace: 6 Aug 2009 10:49:12 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 16
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2366
Article PK: 13401

Having trouble with the Xcelerator plug-in not loading on a computer.
After manually downloading the package and installing the plug-in, I
enter the url for the appeon application and hit enter. The browser
switches to the "Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded" page and a
message box in the middle titled "Download Center Plug-in Setup" with a
message "Failed to update the Download Center plug-in!"

I have followed the instruction in the "Internet Explorer Configuration"
section from the help file. The problem still persist. I can run the
application from my computer with no problems. My computer and this
other computer are both running IE 8 with the same configuration.

Any help would be appreciated since the other computer is the one my
boss uses.

Mark


Steven Posted on 2009-08-07 09:01:21.0Z
Sender: 4d80.4a76901d.1804289383@sybase.com
From: Steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a7bed61.7d0c.1681692777@sybase.com>
References: <4a7b1798$1@forums-3-dub.sybase.com>
NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: forums-3-dub.sybase.com
Date: 7 Aug 2009 02:01:21 -0700
X-Trace: forums-3-dub.sybase.com 1249635681 10.22.241.188 (7 Aug 2009 02:01:21 -0700)
X-Original-Trace: 7 Aug 2009 02:01:21 -0700, forums-3-dub.sybase.com
Lines: 28
Path: forums-1-dub!forums-master!forums-3-dub.sybase.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2368
Article PK: 13400

Hi Mark,

Please try the suggestions below.
1. Turn off the firewall and anit-virus software first to
see if the problem can be resolved.
2. Manually register a system DLL file, atl.dll. You can
first navigate to the directory WINDOWS\system32 or
WINNT\system32 in the windows prompt window and then run the
command line Regsev32 atl.dll.
3. Log into the system as Administrator account and turn off
the UAC settings.

4. Add the Web applications into the Trust sites list. (Very
Important)

5. Click the Tools button in Internet Explorer 8, click
Manage Add-ons, and then click Enable or Disable Add-ons.
6. Check EonDonwloadCenter and EonUISpace classes in every
sub item in the Show list, and delete it when you find any.
7. Access the Web application from
http://Hostname:Port/appeondemo/index.html.

If the problem is still there, please contact your technical
representative in Sybase so to arrange a remote
troubleshooting.

Regards,
Steven


Mark W Posted on 2009-08-25 16:46:46.0Z
From: Mark W <markw@uuinsurance.com>
Organization: United Underwriters
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (Windows/20090812)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded
References: <4a7b1798$1@forums-3-dub.sybase.com> <4a7bed61.7d0c.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4a7bed61.7d0c.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4a941576$1@forums-1-dub>
Date: 25 Aug 2009 09:46:46 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1251218806 10.22.241.152 (25 Aug 2009 09:46:46 -0700)
X-Original-Trace: 25 Aug 2009 09:46:46 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 42
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2377
Article PK: 13406

Steven,

Thank you for the suggestions. Unfortunately, the application still
will not run on the computer.

How can I arrange a remote troubleshooting? I don't know who my
technical representative is at Sybase.

Thanks,
Mark

Steven wrote:
> Hi Mark,
>
> Please try the suggestions below.
> 1. Turn off the firewall and anit-virus software first to
> see if the problem can be resolved.
> 2. Manually register a system DLL file, atl.dll. You can
> first navigate to the directory WINDOWS\system32 or
> WINNT\system32 in the windows prompt window and then run the
> command line Regsev32 atl.dll.
> 3. Log into the system as Administrator account and turn off
> the UAC settings.
>
> 4. Add the Web applications into the Trust sites list. (Very
> Important)
>
> 5. Click the Tools button in Internet Explorer 8, click
> Manage Add-ons, and then click Enable or Disable Add-ons.
> 6. Check EonDonwloadCenter and EonUISpace classes in every
> sub item in the Show list, and delete it when you find any.
> 7. Access the Web application from
> http://Hostname:Port/appeondemo/index.html.
>
> If the problem is still there, please contact your technical
> representative in Sybase so to arrange a remote
> troubleshooting.
>
> Regards,
> Steven


mmalubay Posted on 2009-09-28 21:38:43.0Z
Sender: 45f6.4ac12a92.1804289383@sybase.com
From: mmalubay
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ac12ce3.4667.1681692777@sybase.com>
References: <4a941576$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 28 Sep 2009 14:38:43 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1254173923 10.22.241.41 (28 Sep 2009 14:38:43 -0700)
X-Original-Trace: 28 Sep 2009 14:38:43 -0700, 10.22.241.41
Lines: 58
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2396
Article PK: 13418

Hi Mark,

This did get solved? If yes, what was the problem/solution?
I am also encountering the same issue with one of my users.
I tried the following steps but everytime, all comes up is a
blank page. No errors whatsoever.

1. Checked if Admin.
2. Updated security settings to Low.
3. Unistalled antivirus
4. Registered atl.dll manually.
5. Added in the trusted list.
6. Deleted add ons.

> Steven,
>
> Thank you for the suggestions. Unfortunately, the
> application still will not run on the computer.
>
> How can I arrange a remote troubleshooting? I don't know
> who my technical representative is at Sybase.
>
> Thanks,
> Mark
>
>
>
> Steven wrote:
> > Hi Mark,
> >
> > Please try the suggestions below.
> > 1. Turn off the firewall and anit-virus software first
> > to see if the problem can be resolved.
> > 2. Manually register a system DLL file, atl.dll. You can
> > first navigate to the directory WINDOWS\system32 or
> > WINNT\system32 in the windows prompt window and then run
> > the command line Regsev32 atl.dll.
> > 3. Log into the system as Administrator account and turn
> > off the UAC settings.
> >
> > 4. Add the Web applications into the Trust sites list.
> > (Very Important)
> >
> > 5. Click the Tools button in Internet Explorer 8, click
> > Manage Add-ons, and then click Enable or Disable
> > Add-ons. 6. Check EonDonwloadCenter and EonUISpace
> > classes in every sub item in the Show list, and delete
> > it when you find any. 7. Access the Web application from
> > http://Hostname:Port/appeondemo/index.html.
> >
> > If the problem is still there, please contact your
> > technical representative in Sybase so to arrange a
> > remote troubleshooting.
> >
> > Regards,
> > Steven


Steven Posted on 2009-08-27 07:01:54.0Z
Sender: 2b35.4a939dc6.1804289383@sybase.com
From: Steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Appeon Xcelerator plug-in cannot be loaded
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4a962f62.1882.1681692777@sybase.com>
References: <4a941576$1@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 27 Aug 2009 00:01:54 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1251356514 10.22.241.41 (27 Aug 2009 00:01:54 -0700)
X-Original-Trace: 27 Aug 2009 00:01:54 -0700, 10.22.241.41
Lines: 13
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2378
Article PK: 21658

Mark,

Please let me know the following information so that I would
be able to send your request to appropriate person to take
care of your issue.
1. When did you purchase Appeon?
2. Where did you purchase Appeon, from Appeon authorized
vendors or Sybase?
3. Where did you locate?
4. Your email address

Regards
Steven.