Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Installation Error

2 posts in General Discussion Last posting was on 2009-09-18 15:35:23.0Z
Luis Velasquez Posted on 2009-09-17 19:54:27.0Z
Sender: 4ba3.4ab2935d.1804289383@sybase.com
From: Luis Velasquez
Newsgroups: sybase.public.ase.general
Subject: Installation Error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ab293f3.4bb3.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 17 Sep 2009 12:54:27 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1253217267 10.22.241.41 (17 Sep 2009 12:54:27 -0700)
X-Original-Trace: 17 Sep 2009 12:54:27 -0700, 10.22.241.41
Lines: 9
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.ase.general:28314
Article PK: 77559

Hi, i am on POC of ASE, and í tried to install ASE 15.0.2
on a Sun solares x64 machine but got this message : Running
InstallShield Wizard...
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
run

Can someone help me please??

Thanks in advance


J Posted on 2009-09-18 15:35:23.0Z
From: jtotally_bogus@sbcglobal.net (J)
Newsgroups: sybase.public.ase.general
Subject: Re: Installation Error
Reply-To: J@bogusemailAddress.com
Message-ID: <4ab3a541.1272369@forums.sybase.com>
References: <4ab293f3.4bb3.1681692777@sybase.com>
X-Newsreader: Forte Free Agent 1.21/32.243
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Date: 18 Sep 2009 08:35:23 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1253288123 10.22.241.152 (18 Sep 2009 08:35:23 -0700)
X-Original-Trace: 18 Sep 2009 08:35:23 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 35
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.ase.general:28326
Article PK: 77569

On 17 Sep 2009 12:54:27 -0700, Luis Velasquez wrote:

1. Double check that you have the Install image for X86 and not sparc.


2. first assure that the jvm runs fine:

- Change directory to the JVM/bin directory
- issued command "./java -version"

You should see the version.

3. If you have another good working java jvm on the host then try to
use.

./setup -is:javahome <jvmpath> where jvmpath is the location of the
java install containing the bin, lib etc. dirs.

4. All else failing something might be learned by getting a "truss -o
/tmp/truss.out -f ./setup" output. Also get the OS version and check
certification.

Jay

>Hi, i am on POC of ASE, and =ed tried to install ASE 15.0.2
>on a Sun solares x64 machine but got this message : Running
>InstallShield Wizard...
>Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
>run
>
>Can someone help me please??
>
>Thanks in advance