Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

empty windows in the Appeon Debugger

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2009-10-26 04:58:39.0Z
Marco Meoni Posted on 2009-10-23 14:38:37.0Z
Sender: 6e15.4ae1be5a.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: empty windows in the Appeon Debugger
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ae1bfed.6e59.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub4ae1bfed"
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 23 Oct 2009 07:38:37 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1256308717 10.22.241.41 (23 Oct 2009 07:38:37 -0700)
X-Original-Trace: 23 Oct 2009 07:38:37 -0700, 10.22.241.41
Lines: 2661
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2414
Article PK: 13427

Hi,
when I open a debugging session I don't see any source code.
The object painter opens, but by clicking on forms, UOs,
functions no code is displayed and so breakpoints cannot be
inserted, please see the attachment.
Cheers,
M.


Steven Posted on 2009-10-26 04:58:39.0Z
Sender: 6720.4ade6bd1.1804289383@sybase.com
From: Steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: empty windows in the Appeon Debugger
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ae53a8f.14a4.1681692777@sybase.com>
References: <4ae1bfed.6e59.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 25 Oct 2009 21:58:39 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1256536719 10.22.241.41 (25 Oct 2009 21:58:39 -0700)
X-Original-Trace: 25 Oct 2009 21:58:39 -0700, 10.22.241.41
Lines: 11
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2416
Article PK: 13426

Hi Marco,

Could you confirm whether did the events of the uo_ricalcolo
in the w_accumtot write any code? Since just from the
attachment, the reason is the uo_ricalcolo doesn't event. I
recommend you first check whether are the deploy log and
unsupported feature analysis report errors, then to solve
this issue.

Regards,
Steven