Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

No pendings after the register of a testuser

2 posts in General Discussion Last posting was on 2009-11-04 13:03:34.0Z
Matthias Seher Posted on 2009-10-26 14:59:07.0Z
Sender: 2c8f.4ae5b4a6.846930886@sybase.com
From: Matthias Seher
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: No pendings after the register of a testuser
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ae5b93b.2d9c.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub4ae5b93b"
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 26 Oct 2009 06:59:07 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1256569147 10.22.241.41 (26 Oct 2009 06:59:07 -0800)
X-Original-Trace: 26 Oct 2009 06:59:07 -0800, 10.22.241.41
Lines: 15431
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:91
Article PK: 18191

Hello

I have a customer which is having Problems with a Mobile
Office 5.7 and a Testuser. It is possible to register the
Testuser but the user gets no pendings in the Admin. Even if
send a E-mail to that user the pending still is 0.

I've got the Tracefiles from the customer including the
OBEAgent and OBEListener. These files are paked with errors.
Unfortenetly i dont have a reference to these error codes.
Cloud you please help me out an have a look at the files.
The only user that is causing problems is the user
"VISTATEST1" all other users can be ignored.

Thanks & regards

Matthias


Dirk Olderdissen Posted on 2009-11-04 13:03:34.0Z
From: Dirk Olderdissen <nospam@sybase.com>
Organization: iAnywhere consulting EMEA
User-Agent: Thunderbird 2.0.0.23 (Windows/20090812)
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Re: No pendings after the register of a testuser
References: <4ae5b93b.2d9c.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4ae5b93b.2d9c.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4af17ba6$1@forums-1-dub>
Date: 4 Nov 2009 05:03:34 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1257339814 10.22.241.152 (4 Nov 2009 05:03:34 -0800)
X-Original-Trace: 4 Nov 2009 05:03:34 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 37
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:95
Article PK: 18173

Hi Matthias,

I took a quick look at the logs you posted

"
Failed to ResolveNameFromAddress. Error 8004010f
"
The error code is from the CDO MS Exchange interface and can be googled.
As this is a new test account, I would expect that the mailbox of the
user is not yet created. You will have to connect with outlook to this
account first. Then MS Exchange will create the mail box.

If this continues to bug you, you can check with our sales team. They
will be able to get you in touch with one of our pre-sales engineers.

Good luck,
Dirk

Matthias Seher wrote:
> Hello
>
> I have a customer which is having Problems with a Mobile
> Office 5.7 and a Testuser. It is possible to register the
> Testuser but the user gets no pendings in the Admin. Even if
> send a E-mail to that user the pending still is 0.
>
> I've got the Tracefiles from the customer including the
> OBEAgent and OBEListener. These files are paked with errors.
> Unfortenetly i dont have a reference to these error codes.
> Cloud you please help me out an have a look at the files.
> The only user that is causing problems is the user
> "VISTATEST1" all other users can be ignored.
>
> Thanks & regards
>
> Matthias