Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Dose Xcelerator plug-in only work for one site?

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2010-02-20 21:23:57.0Z
jason Posted on 2009-12-03 22:08:35.0Z
Sender: 4b4e.4b18336f.1804289383@sybase.com
From: Jason
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Dose Xcelerator plug-in only work for one site?
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4b1836e3.4b8f.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 3 Dec 2009 14:08:35 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1259878115 10.22.241.41 (3 Dec 2009 14:08:35 -0800)
X-Original-Trace: 3 Dec 2009 14:08:35 -0800, 10.22.241.41
Lines: 12
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2446
Article PK: 13438

My machine has Xcelerator plug-in installed for the Appeon
application I built. It works fine. However, when I tried to
open the demo from Appeon site in the same machine, I was
asked to install the Xcelerator plug-in again.

My question is that does the plug-in only work for a
specific site? If so, if I have several Appeon applications
on different sites, will users have to install the plug-in
many times for each application?

Many thanks in advance.
Jason


Steven Posted on 2009-12-22 08:24:40.0Z
Sender: dda.4b3081f5.1804289383@sybase.com
From: Steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Dose Xcelerator plug-in only work for one site?
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4b308248.de0.1681692777@sybase.com>
References: <4b1836e3.4b8f.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 22 Dec 2009 00:24:40 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1261470280 10.22.241.41 (22 Dec 2009 00:24:40 -0800)
X-Original-Trace: 22 Dec 2009 00:24:40 -0800, 10.22.241.41
Lines: 8
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2451
Article PK: 21699

Hi Jason,

The reason maybe is the Appeon version of the two web site
is not the same. The plug-in can work for all the site if
the Appeon version is the same.

Regards,
Steven


Brett Weaver Posted on 2010-02-20 21:23:57.0Z
Sender: 225c.4b8051d2.1804289383@sybase.com
From: Brett Weaver
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Dose Xcelerator plug-in only work for one site?
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4b8052ed.2284.1681692777@sybase.com>
References: <4b308248.de0.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 20 Feb 2010 13:23:57 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1266701037 10.22.241.41 (20 Feb 2010 13:23:57 -0800)
X-Original-Trace: 20 Feb 2010 13:23:57 -0800, 10.22.241.41
Lines: 16
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2462
Article PK: 21705

I have Home Premium Vista and I am attempting to run the
Appeon demos from the web site. Even running as
administrator and manually downloading the Xcelerator the
demos will not work on I.E.8

Any Ideas?

> Hi Jason,
>
> The reason maybe is the Appeon version of the two web site
> is not the same. The plug-in can work for all the site if
> the Appeon version is the same.
>
> Regards,
> Steven