Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

No emails received for iPhone

2 posts in Trial Discussion Last posting was on 2010-03-05 14:00:51.0Z
Christian Talusig Posted on 2010-03-05 07:09:22.0Z
Sender: 1c19.4b90ad02.1804289383@sybase.com
From: Christian Talusig
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: No emails received for iPhone
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4b90ae22.1c43.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 4 Mar 2010 23:09:22 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1267772962 10.22.241.41 (4 Mar 2010 23:09:22 -0800)
X-Original-Trace: 4 Mar 2010 23:09:22 -0800, 10.22.241.41
Lines: 13
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:547
Article PK: 11197

Hi,

Our testing for iPhone is not receiving any emails. The test
environment has a proxy server that is exposed to the
public. The clients/devices are communication to the proxy
server. The iPhone device is not receiving any emails but
for the other devices (WM and Symbian) are working fine. We
tried to setup another environment on another office without
a proxy server, the iPhone is working. Did I miss something
out on the environment with a proxy server?

Thanks!
-chan


Dirk Olderdissen Posted on 2010-03-05 14:00:51.0Z
From: Dirk Olderdissen <nospam@sybase.com>
Organization: iAnywhere consulting EMEA
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20100111 Thunderbird/3.0.1
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: Re: No emails received for iPhone
References: <4b90ae22.1c43.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4b90ae22.1c43.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4b910e93$1@forums-1-dub>
Date: 5 Mar 2010 06:00:51 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1267797651 10.22.241.152 (5 Mar 2010 06:00:51 -0800)
X-Original-Trace: 5 Mar 2010 06:00:51 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 37
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:548
Article PK: 19290

Hi Chan,

when you have users with other device receiving data via the DMZ proxy,
the proxy and its setup can not be a problem. This also rules out a
general setup problem of the MobileOffice server.

So it could be some thing user or device specific.

Can you please verify the MobileOffice settings on the iPhone? Just to
make sure we don't run up against a typo.

Also make sure the activation code for this user has not expired or that
it was used for an other device.

And it could be a rights issue with only this explicit user on the
iPhone. Can you please register this user once again and test if it
works with a different device (WM, Symbian)?


Cheers,
Dirk
iAnywhere Consulting TEAM EMEA, Germany

On 3/5/2010 8:09 AM, Christian Talusig wrote:
> Hi,
>
> Our testing for iPhone is not receiving any emails. The test
> environment has a proxy server that is exposed to the
> public. The clients/devices are communication to the proxy
> server. The iPhone device is not receiving any emails but
> for the other devices (WM and Symbian) are working fine. We
> tried to setup another environment on another office without
> a proxy server, the iPhone is working. Did I miss something
> out on the environment with a proxy server?
>
> Thanks!
> -chan