Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Decimal separator behaves differently between PB and Appeon

5 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2010-07-23 21:34:36.0Z
Marco Meoni Posted on 2010-04-22 21:17:19.0Z
Sender: 723c.4bd0bbff.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Decimal separator behaves differently between PB and Appeon
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4bd0bcdf.729a.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 22 Apr 2010 14:17:19 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1271971039 10.22.241.41 (22 Apr 2010 14:17:19 -0700)
X-Original-Trace: 22 Apr 2010 14:17:19 -0700, 10.22.241.41
Lines: 26
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2482
Article PK: 13453

Hi all,

if I set a decimal value within a dw field (usual edit mask
#####0.00)

dw_1.SetItem(1,"acolumn",1624.16)

the PB app shows the right value (1624.16), whereas the
Appeon deployed app ignores the separator and shows 162416.

The only way to have the right behavior is to force in
control panel -> international settings the "." as decimal
symbol, i.e. apparently Appeon sticks to the "dot" has only
possible decimal separator.

The following DB parameter does not help either.

SQLCA.DBParm = "DecimalSeparator=','"

How can I get the same behavior?
Cheers,
Marco

P.S.
Database type does not make difference, neither PB version
(I have tried 9.0 and 11.5)


Marco Meoni Posted on 2010-04-22 21:24:56.0Z
Sender: 723c.4bd0bbff.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Decimal separator behaves differently between PB and Appeon
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4bd0bea8.7326.1681692777@sybase.com>
References: <4bd0bcdf.729a.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 22 Apr 2010 14:24:56 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1271971496 10.22.241.41 (22 Apr 2010 14:24:56 -0700)
X-Original-Trace: 22 Apr 2010 14:24:56 -0700, 10.22.241.41
Lines: 34
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2483
Article PK: 21718

Maybe it is worth to add that I am deploying on the dev
machine, i.e. Windows settings are the same for both PB and
Appeon server.
Cheers,
M.

> Hi all,
>
> if I set a decimal value within a dw field (usual edit
> mask #####0.00)
>
> dw_1.SetItem(1,"acolumn",1624.16)
>
> the PB app shows the right value (1624.16), whereas the
> Appeon deployed app ignores the separator and shows
> 162416.
>
> The only way to have the right behavior is to force in
> control panel -> international settings the "." as decimal
> symbol, i.e. apparently Appeon sticks to the "dot" has
> only possible decimal separator.
>
> The following DB parameter does not help either.
>
> SQLCA.DBParm = "DecimalSeparator=','"
>
> How can I get the same behavior?
> Cheers,
> Marco
>
> P.S.
> Database type does not make difference, neither PB version
> (I have tried 9.0 and 11.5)