Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

The connection to the server failed. The session did not complete.

2 posts in Trial information Last posting was on 2010-06-16 18:30:13.0Z
Marcus Posted on 2010-06-15 07:15:59.0Z
Sender: 30bf.4c172561.1804289383@sybase.com
From: Marcus
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.trial
Subject: The connection to the server failed. The session did not complete.
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c1728af.3109.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 15 Jun 2010 00:15:59 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1276586159 10.22.241.41 (15 Jun 2010 00:15:59 -0700)
X-Original-Trace: 15 Jun 2010 00:15:59 -0700, 10.22.241.41
Lines: 10
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.trial:140
Article PK: 230

I installed trial version of Afaria Server into my local
machine and connected to hosted relay server, when I trying
to run the Afaria client in WM6 pro device, I get error like
the following:

"The connection to the server failed. The session did not
complete."

I had confirm my device is manage to browse, can anyone help
me?


Darryl Endo Posted on 2010-06-16 18:30:13.0Z
Sender: 17e1.4c165da4.1804289383@sybase.com
From: Darryl Endo
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.trial
Subject: Re: The connection to the server failed. The session did not complete.
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c191835.79dc.1681692777@sybase.com>
References: <4c1728af.3109.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 16 Jun 2010 11:30:13 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1276713013 10.22.241.41 (16 Jun 2010 11:30:13 -0700)
X-Original-Trace: 16 Jun 2010 11:30:13 -0700, 10.22.241.41
Lines: 21
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.trial:143
Article PK: 164

Marcus,

Try having the WM6 client communicate directly to the Afaria
Server. If you still can not connect, it may not be the
Relay Server. This will give us a good ideal where to start
locating the communication issue.

Thank you,
Darryl

> I installed trial version of Afaria Server into my local
> machine and connected to hosted relay server, when I
> trying to run the Afaria client in WM6 pro device, I get
> error like the following:
>
> "The connection to the server failed. The session did not
> complete."
>
> I had confirm my device is manage to browse, can anyone
> help me?