Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Version 5.7.2010.0326 is not synch. on an Iphone 4

4 posts in General Discussion Last posting was on 2010-07-21 14:49:58.0Z
Chistian Posted on 2010-06-29 08:45:10.0Z
Sender: 171b.4c29afc4.1804289383@sybase.com
From: Chistian
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Version 5.7.2010.0326 is not synch. on an Iphone 4
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c29b296.17e2.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 29 Jun 2010 01:45:10 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1277801110 10.22.241.41 (29 Jun 2010 01:45:10 -0700)
X-Original-Trace: 29 Jun 2010 01:45:10 -0700, 10.22.241.41
Lines: 6
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:227
Article PK: 9609

I have received the settings from my company administrator,
have inserted them correctly and I am unable to sync the
mail and calenders.the contacts were sync once but any
changes will nnot reflect on the server db.
Any idea ?
Thanks and brgds


Dirk Olderdissen Posted on 2010-07-02 13:19:01.0Z
From: Dirk Olderdissen <nospam@sybase.com>
Organization: iAnywhere consulting EMEA
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.10) Gecko/20100512 Thunderbird/3.0.5
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Re: Version 5.7.2010.0326 is not synch. on an Iphone 4
References: <4c29b296.17e2.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4c29b296.17e2.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4c2de745@forums-1-dub>
Date: 2 Jul 2010 06:19:01 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1278076741 10.22.241.152 (2 Jul 2010 06:19:01 -0700)
X-Original-Trace: 2 Jul 2010 06:19:01 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 29
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:233
Article PK: 18226

Hi Christian,

have you updated your iPhone to OS4 or are you running the new iPhone 4?

If you updated, please read the other post in the forum about updated
iPhones.

If you have a new iPhone 4, you will need to do some checking. As you do
get a server connection, but inconsistent data, please check the error
logs in the Trace log console of the iMO Admin (xxAgent+xxListener).

You can also try to reregister your device first. If that does not help,
reregister you user and try to connect with a different device type (WM,
Symbian). This way you can locate if the error is on the server or
device specific.



Cheers,
Dirk
iAnywhere Consulting TEAM EMEA, Germany

On 6/29/2010 10:45 AM, Chistian wrote:
> I have received the settings from my company administrator,
> have inserted them correctly and I am unable to sync the
> mail and calenders.the contacts were sync once but any
> changes will nnot reflect on the server db.
> Any idea ?
> Thanks and brgds


Al G Posted on 2010-07-19 19:09:55.0Z
Sender: 1bc5.4c44844a.1804289383@sybase.com
From: Al G
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Re: Version 5.7.2010.0326 is not synch. on an Iphone 4
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c44a303.2165.1681692777@sybase.com>
References: <4c2de745@forums-1-dub>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 19 Jul 2010 12:09:55 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1279566595 10.22.241.41 (19 Jul 2010 12:09:55 -0700)
X-Original-Trace: 19 Jul 2010 12:09:55 -0700, 10.22.241.41
Lines: 3
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:252
Article PK: 18232

Just wondering if you had any luck with getting an iPhone 4
working? The unit I have does not seem to connect or
configure properly.