Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

iPhone 4 ist not working

2 posts in Trial Discussion Last posting was on 2010-07-12 15:24:41.0Z
Martin Posted on 2010-07-12 10:46:45.0Z
Sender: 620f.4c3aefe3.1804289383@sybase.com
From: Martin
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: iPhone 4 ist not working
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c3af295.6274.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 12 Jul 2010 03:46:45 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1278931605 10.22.241.41 (12 Jul 2010 03:46:45 -0700)
X-Original-Trace: 12 Jul 2010 03:46:45 -0700, 10.22.241.41
Lines: 6
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:598
Article PK: 11225

I'm using the new iPhone 4 and tried all the
workarounds...changing the port, re-entering the
values...they all are NOT working...!

Regards
Martin


Dirk Olderdissen Posted on 2010-07-12 15:24:41.0Z
From: Dirk Olderdissen <nospam@sybase.com>
Organization: iAnywhere consulting EMEA
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.10) Gecko/20100512 Thunderbird/3.0.5
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: ianywhere.public.secureemail.trial
Subject: Re: iPhone 4 ist not working
References: <4c3af295.6274.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4c3af295.6274.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4c3b33b9@forums-1-dub>
Date: 12 Jul 2010 08:24:41 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1278948281 10.22.241.152 (12 Jul 2010 08:24:41 -0700)
X-Original-Trace: 12 Jul 2010 08:24:41 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 26
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.secureemail.trial:599
Article PK: 19316

Hi Martin,

let me tell you, they are working! We have seen it and love it. :-)

To be able to help you, please provide more details about the issue you
are experiencing.

Please start with the steps you have taken and the issue you are seeing.
Also include the version number of your MobileOffice client and the
server version you are connecting to.

Also check if there are devices that work or if you are facing a general
problem with your server setup.


Cheers,
Dirk
iAnywhere Consulting TEAM EMEA, Germany

On 7/12/2010 12:46 PM, Martin wrote:
> I'm using the new iPhone 4 and tried all the
> workarounds...changing the port, re-entering the
> values...they all are NOT working...!
>
> Regards
> Martin