Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Another iPhone issue

2 posts in General Discussion Last posting was on 2010-07-15 10:00:19.0Z
Henrik Posted on 2010-07-14 05:31:04.0Z
Sender: 496e.4c3d4835.1804289383@sybase.com
From: Henrik
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Another iPhone issue
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4c3d4b98.4a3d.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 13 Jul 2010 22:31:04 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1279085464 10.22.241.41 (13 Jul 2010 22:31:04 -0700)
X-Original-Trace: 13 Jul 2010 22:31:04 -0700, 10.22.241.41
Lines: 17
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:238
Article PK: 9615

Hi,

This is regarding iPhone 3GS running iOS4.

After the upgrade I had the common issue that I hadn't enter
the details in the applications settings, this was resolved
with the workaround of removing the port number and
everything worked fine (mail, calendar etc) for a few days.

Then I received the request to set up my password-code and
since then it has stopped working. I am able to unlock the
application but nothing is showing in the
inbox/calendar/tasks. I have tried having the application
reinstalled and entered my details again, but same story as
before.

Any suggestions to a solution or workaround?


Dirk Olderdissen Posted on 2010-07-15 10:00:19.0Z
From: Dirk Olderdissen <nospam@sybase.com>
Organization: iAnywhere consulting EMEA
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.1.10) Gecko/20100512 Thunderbird/3.0.5
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: ianywhere.public.mobileoffice.general
Subject: Re: Another iPhone issue
References: <4c3d4b98.4a3d.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4c3d4b98.4a3d.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4c3edc33$1@forums-1-dub>
Date: 15 Jul 2010 03:00:19 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1279188019 10.22.241.152 (15 Jul 2010 03:00:19 -0700)
X-Original-Trace: 15 Jul 2010 03:00:19 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 28
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.mobileoffice.general:242
Article PK: 18229

Hi Henrik,

please try to reenter all the connection credentials of the iMO client.
This will send down the data again. If this does not do the trick, add a
re-registration on top.

Cheers,
Dirk
iAnywhere Consulting TEAM EMEA, Germany

On 7/14/2010 7:31 AM, Henrik wrote:
> Hi,
>
> This is regarding iPhone 3GS running iOS4.
>
> After the upgrade I had the common issue that I hadn't enter
> the details in the applications settings, this was resolved
> with the workaround of removing the port number and
> everything worked fine (mail, calendar etc) for a few days.
>
> Then I received the request to set up my password-code and
> since then it has stopped working. I am able to unlock the
> application but nothing is showing in the
> inbox/calendar/tasks. I have tried having the application
> reinstalled and entered my details again, but same story as
> before.
>
> Any suggestions to a solution or workaround?