Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

"Error in deploying..." message

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2010-11-23 09:46:41.0Z
Marco Meoni Posted on 2010-11-19 21:32:03.0Z
Sender: 5ca.4ce6ea9b.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: "Error in deploying..." message
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ce6ecd3.60f.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 19 Nov 2010 13:32:03 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1290202323 10.22.241.41 (19 Nov 2010 13:32:03 -0800)
X-Original-Trace: 19 Nov 2010 13:32:03 -0800, 10.22.241.41
Lines: 21
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2607
Article PK: 13512

Hi,
I'm running Appeon 6.5 server on a remote server, FTP
enabled and working, which means:

- manual copy of test files is ok;
- "test web server settings" buttons returns "connected to
webserver 'myserver' successfully"

However, when I deploy my app I get (at Task 3):

Connecting to Web server: myserver
02005: Error in deploying meta\d_mydw1.dat file.
02005: Error in deploying meta\d_mydw2.dat file.
....

and so on...

The server is Win2008 x64 with IIS 7.0.
Any idea?
Best,
M.


Marco Meoni Posted on 2010-11-19 21:38:21.0Z
Sender: 5ca.4ce6ea9b.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: "Error in deploying..." message
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ce6ee4d.638.1681692777@sybase.com>
References: <4ce6ecd3.60f.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 19 Nov 2010 13:38:21 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1290202701 10.22.241.41 (19 Nov 2010 13:38:21 -0800)
X-Original-Trace: 19 Nov 2010 13:38:21 -0800, 10.22.241.41
Lines: 27
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2608
Article PK: 21784

I forgot to mention that none of the cases 4.5.1, 4.5.2,
4.5.3, 4.5.4 in the "TroubleShooting Web Deployment" guide
("Task 3: Web Deployment" section) applies to me.
Best,
M.

> Hi,
> I'm running Appeon 6.5 server on a remote server, FTP
> enabled and working, which means:
>
> - manual copy of test files is ok;
> - "test web server settings" buttons returns "connected to
> webserver 'myserver' successfully"
>
> However, when I deploy my app I get (at Task 3):
>
> Connecting to Web server: myserver
> 02005: Error in deploying meta\d_mydw1.dat file.
> 02005: Error in deploying meta\d_mydw2.dat file.
> ....
>
> and so on...
>
> The server is Win2008 x64 with IIS 7.0.
> Any idea?
> Best,
> M.