Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

"Failed to generate DWSQL" error

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2010-12-22 08:49:44.0Z
Marco Meoni Posted on 2010-12-20 23:29:08.0Z
Sender: 7ccc.4d0f3e44.1804289383@sybase.com
From: Marco Meoni
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: "Failed to generate DWSQL" error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4d0fe6c4.1e16.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 20 Dec 2010 15:29:08 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1292887748 10.22.241.41 (20 Dec 2010 15:29:08 -0800)
X-Original-Trace: 20 Dec 2010 15:29:08 -0800, 10.22.241.41
Lines: 20
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2619
Article PK: 21789

Hello,
I am using APB 6.5.0151.00 for .NET/IIS/ASA9 on WinVista.
I have disabled UAC, enabled full .NET trust levels and
given full permissions to "everyone" and "network service"
users on the DB folder.
Usual stuff.
However, I keep getting the error "Failed to generate
DWSQL".
It is actually due to the DW module because I can connect
the DB and can execute embedded SQL, but the dw controls are
not rendered (they are white).
What is the real cause of the error?
I have also tried to re-deploy the pet_world sample
application that fails with the same error.
No useful info come from the server logs.
I can try the EBF0161 but it rather seems to be some missing
dw functionality in my setup.
Any help?
Thanks in advance,
M.


Steven Posted on 2010-12-21 03:25:32.0Z
Sender: 260a.4d100cad.1804289383@sybase.com
From: steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: "Failed to generate DWSQL" error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4d101e2c.29f2.1681692777@sybase.com>
References: <4d0fe6c4.1e16.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 20 Dec 2010 19:25:32 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1292901932 10.22.241.41 (20 Dec 2010 19:25:32 -0800)
X-Original-Trace: 20 Dec 2010 19:25:32 -0800, 10.22.241.41
Lines: 21
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2620
Article PK: 21792

Hi Marco,

First of all ensure that the database connection in Appeon
Developer Configuration | DB Type Profiles is successful.
Then we recommend you full build your PowerBuilder
application, And Go to the
\$Developer$\Project\your_application\release or
debug\dwsql\dwsql.log to get the last record, empty compiled
this DataWindow in PowerBuilder(Add a character and delete
this character in the edit source of PB), then deploy the
application again.
If our solutions can't resolve your issue, please try to
find another machine and reconfigure the application and
deploy it. Some of our customer suffered this issue and we
found that the problem is caused by PowerBuilder
environment. If moving to another environment, the problem
will disappear. This might be the most possible cause of the
issue.

Regards,
Steven