Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Afaria Application Portal for Android

2 posts in General Last posting was on 2011-09-26 12:40:59.0Z
chan Posted on 2011-02-09 08:14:34.0Z
Sender: 269c.4d511a5c.1804289383@sybase.com
From: chan
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Afaria Application Portal for Android
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4d524cea.5f03.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 9 Feb 2011 00:14:34 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1297239274 10.22.241.41 (9 Feb 2011 00:14:34 -0800)
X-Original-Trace: 9 Feb 2011 00:14:34 -0800, 10.22.241.41
Lines: 17
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:309
Article PK: 3161

Hi,

I'm testing the application portal for android and I'm
always getting the "Cannot Load Application List" on the
device.

I'm currently testing it on local/intranet.
I was able to set the virtual directory, settings on the
device, defined the server address(app portal server and
afaria server are on the same Virtual machine).

I was able to sync on the afaria session.

Did I miss anything?

Thanks!
-chan


Sandesh Posted on 2011-09-26 12:40:59.0Z
Sender: 43e2.4e8059ac.1804289383@sybase.com
From: Sandesh
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Re: Afaria Application Portal for Android
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4e8072db.49d4.1681692777@sybase.com>
References: <4d524cea.5f03.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.22.241.41
Date: 26 Sep 2011 05:40:59 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1317040859 10.22.241.41 (26 Sep 2011 05:40:59 -0700)
X-Original-Trace: 26 Sep 2011 05:40:59 -0700, 10.22.241.41
Lines: 22
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:378
Article PK: 724

I am facing this same issue.
Could anyone suggest possible issue?

> Hi,
>
> I'm testing the application portal for android and I'm
> always getting the "Cannot Load Application List" on the
> device.
>
> I'm currently testing it on local/intranet.
> I was able to set the virtual directory, settings on the
> device, defined the server address(app portal server and
> afaria server are on the same Virtual machine).
>
> I was able to sync on the afaria session.
>
> Did I miss anything?
>
> Thanks!
> -chan