Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Connection problem

2 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2011-07-11 21:46:17.0Z
Guy Pilon Posted on 2011-07-05 17:40:45.0Z
From: Guy Pilon <pilon@scribe.ca>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20110624 Thunderbird/5.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Connection problem
Content-Type: multipart/mixed; boundary="------------060109000908020205090509"
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4e134c9d@forums-1-dub>
Date: 5 Jul 2011 10:40:45 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1309887645 10.22.241.152 (5 Jul 2011 10:40:45 -0700)
X-Original-Trace: 5 Jul 2011 10:40:45 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 3315
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2749
Article PK: 21858

Hi!

I've set my listner for Http on my EAserver...

All work fine locally but when we try to access from outside we have no
response...

We redirect the 8080 port on our router to the right adress.... any idea...

thank you!

listeners.jpg

Guy Pilon Posted on 2011-07-11 21:46:17.0Z
From: Guy Pilon <pilon@scribe.ca>
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:5.0) Gecko/20110624 Thunderbird/5.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Connection problem
References: <4e134c9d@forums-1-dub>
In-Reply-To: <4e134c9d@forums-1-dub>
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4e1b6f29$1@forums-1-dub>
Date: 11 Jul 2011 14:46:17 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1310420777 10.22.241.152 (11 Jul 2011 14:46:17 -0700)
X-Original-Trace: 11 Jul 2011 14:46:17 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 18
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2750
Article PK: 21856

Le 2011-07-05 13:40, Guy Pilon a écrit :

> Hi!
>
> I've set my listner for Http on my EAserver...
>
> All work fine locally but when we try to access from outside we have no
> response...
>
> We redirect the 8080 port on our router to the right adress.... any idea...
>
> thank you!

Finally I fixed the problem.... That was a tcpip configuration Issue...

Is it normal than the server can be seen only on port 80... if I try to
listen another port... http://router_adress:8080/mysite does not work...

I'd like to know for my personnel knowledge....