Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Dbparm in ODBC Connection to Sybase

4 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2012-01-04 13:53:22.0Z
Christian Diaz Posted on 2012-01-03 18:28:18.0Z
From: Christian Diaz <cjdiaz@motovalle.com>
Reply-To: cjdiaz@motovalle.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20111105 Thunderbird/8.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Dbparm in ODBC Connection to Sybase
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4f0348c2$1@forums-1-dub>
Date: 3 Jan 2012 10:28:18 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1325615298 10.22.241.152 (3 Jan 2012 10:28:18 -0800)
X-Original-Trace: 3 Jan 2012 10:28:18 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 23
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2850
Article PK: 21913

Hi,


I have an ODBC connection which uses Dbparm="ConnectString='DSN=ODBC ASE
Concesionario;UID=%UID%;PWD=%PWD%',DelimitIdentifier='No'" , when I run
the application in client / server enviroment using the ODBC connection,
the application works fine, I can retrieve and update in the database.
But when distributed to Appeon is not working properly. When I try ti
update using a datawindow appears, an error message that show a
syntaxis error, and this is because the driver is putting double quotes
in column names and table names.
It seems that the parameter DelimitIdentifier='No' does not work in
Appeon, someone has an idea of ​​what might be happening?


I'm using :
PB 12.0 Build 5530
Appeon Version 6.5.0202.00 in .Net.
ODBC Driver Adaptive Server Enterprise 15.05.00.1015 in My WorkStation
and Appeon Server.


Christi@n


Chris Pollach Posted on 2012-01-03 23:07:44.0Z
From: "Chris Pollach" <cpollach@travel-net.com>
Newsgroups: sybase.public.appeon
References: <4f0348c2$1@forums-1-dub>
In-Reply-To: <4f0348c2$1@forums-1-dub>
Subject: Re: Dbparm in ODBC Connection to Sybase
Lines: 1
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Importance: Normal
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3538.513
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3538.513
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4f038a40$1@forums-1-dub>
Date: 3 Jan 2012 15:07:44 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1325632064 10.22.241.152 (3 Jan 2012 15:07:44 -0800)
X-Original-Trace: 3 Jan 2012 15:07:44 -0800, vip152.sybase.com
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2851
Article PK: 13624

Hi Christian;

Did you declare this as a "System" DSN?


Regards ... Chris
President: OSUG / STD Inc.
VP Membership: ISUG
Blog: http://chrispollach.blogspot.com
PBDJ: http://chrispollach.sys-con.com
SourceForge: http://sourceforge.net/projects/stdfndclass



"Christian Diaz" wrote in message news:4f0348c2$1@forums-1-dub...

Hi,


I have an ODBC connection which uses Dbparm="ConnectString='DSN=ODBC ASE
Concesionario;UID=%UID%;PWD=%PWD%',DelimitIdentifier='No'" , when I run
the application in client / server enviroment using the ODBC connection,
the application works fine, I can retrieve and update in the database.
But when distributed to Appeon is not working properly. When I try ti
update using a datawindow appears, an error message that show a
syntaxis error, and this is because the driver is putting double quotes
in column names and table names.
It seems that the parameter DelimitIdentifier='No' does not work in
Appeon, someone has an idea of ​​what might be happening?


I'm using :
PB 12.0 Build 5530
Appeon Version 6.5.0202.00 in .Net.
ODBC Driver Adaptive Server Enterprise 15.05.00.1015 in My WorkStation
and Appeon Server.


Christi@n


Steven Posted on 2012-01-04 06:41:12.0Z
Sender: 461b.4f03d5f6.1804289383@sybase.com
From: steven
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Dbparm in ODBC Connection to Sybase
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4f03f488.4e12.1681692777@sybase.com>
References: <4f038a40$1@forums-1-dub>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 3 Jan 2012 22:41:12 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1325659272 172.20.134.41 (3 Jan 2012 22:41:12 -0800)
X-Original-Trace: 3 Jan 2012 22:41:12 -0800, 172.20.134.41
Lines: 9
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2853
Article PK: 13627

Hi Christian,

Please try to reverse select the ‘Enclose table and column
names in quotes’ in the database type profile
configuration of Appeon Developer and full deploy your
application to solve this issue.

Regards,
Steven


Christian Diaz Posted on 2012-01-04 13:53:22.0Z
From: Christian Diaz <cjdiaz@motovalle.com>
Reply-To: cjdiaz@motovalle.com
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:8.0) Gecko/20111105 Thunderbird/8.0
MIME-Version: 1.0
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: Dbparm in ODBC Connection to Sybase
References: <4f038a40$1@forums-1-dub> <4f03f488.4e12.1681692777@sybase.com>
In-Reply-To: <4f03f488.4e12.1681692777@sybase.com>
Content-Type: text/plain; charset=windows-1252; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Message-ID: <4f0459d2$1@forums-1-dub>
Date: 4 Jan 2012 05:53:22 -0800
X-Trace: forums-1-dub 1325685202 10.22.241.152 (4 Jan 2012 05:53:22 -0800)
X-Original-Trace: 4 Jan 2012 05:53:22 -0800, vip152.sybase.com
Lines: 16
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2854
Article PK: 13625

Thanks Steven for your Help. Now it works fine.

Regards,


El 04/01/2012 01:41 a.m., steven escribió:

> Hi Christian,
>
> Please try to reverse select the ‘Enclose table and column
> names in quotesÂ’ in the database type profile
> configuration of Appeon Developer and full deploy your
> application to solve this issue.
>
> Regards,
> Steven