Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

XP style after migration from 9.0 to 12.5 (trial)

3 posts in Appeon (partner product) Last posting was on 2012-05-28 08:28:52.0Z
Pedro Nunes Posted on 2012-05-22 17:38:28.0Z
Sender: d4b.4fbbcb51.1804289383@sybase.com
From: Pedro Nunes
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: XP style after migration from 9.0 to 12.5 (trial)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4fbbcf14.e0e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 22 May 2012 10:38:28 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1337708308 172.20.134.41 (22 May 2012 10:38:28 -0700)
X-Original-Trace: 22 May 2012 10:38:28 -0700, 172.20.134.41
Lines: 10
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2973
Article PK: 13683

Hello,
I am testing a migration from Powerbuilder version 9.0 to
version 12.5. Everything looks OK. However when running the
application after the deployment (thus, outside powerbuilder
IDE), I don't have the buttons and windows with the XP
Style. Does this happens because I am running a trial
version? Is there any explanation for this fact?

Thanks!
Pedro


flora.fu Posted on 2012-05-28 08:28:52.0Z
Sender: 6c7e.4fc3364d.1804289383@sybase.com
From: flora.fu@appeon.com
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: XP style after migration from 9.0 to 12.5 (trial)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4fc33744.6cb1.1681692777@sybase.com>
References: <4fbbcf14.e0e.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub4fc33744"
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 28 May 2012 01:28:52 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1338193732 172.20.134.41 (28 May 2012 01:28:52 -0700)
X-Original-Trace: 28 May 2012 01:28:52 -0700, 172.20.134.41
Lines: 5185
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2990
Article PK: 13690


> Hello,
> I am testing a migration from Powerbuilder version 9.0 to
> version 12.5. Everything looks OK. However when running
> the application after the deployment (thus, outside
> powerbuilder IDE), I don't have the buttons and windows
> with the XP Style. Does this happens because I am running
> a trial version? Is there any explanation for this fact?
> Thanks!
> Pedro

Hi Pedro,

Appeon Trial vesion has the same functionality as the
Offical vesion. To specify the XP Style of your web
application, please go to AEM Console->Application
Properties->Client Settings, then select your application
name in the right side to enter the Client Settings page,
then in the Web Application Theme section, select the
Windows Vista/XP radio button, then click the Save button to
save your changes(see attached please).

Please let us know if any other problem.


Regards,
Flora

Untitled.png

flora.fu Posted on 2012-05-28 08:19:04.0Z
Sender: 6c0e.4fc3346b.1804289383@sybase.com
From: flora.fu@appeon.com
Newsgroups: sybase.public.appeon
Subject: Re: XP style after migration from 9.0 to 12.5 (trial)
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4fc334f8.6c34.1681692777@sybase.com>
References: <4fbbcf14.e0e.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub4fc334f8"
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 28 May 2012 01:19:04 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1338193144 172.20.134.41 (28 May 2012 01:19:04 -0700)
X-Original-Trace: 28 May 2012 01:19:04 -0700, 172.20.134.41
Lines: 5185
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.appeon:2989
Article PK: 13693


> Hello,
> I am testing a migration from Powerbuilder version 9.0 to
> version 12.5. Everything looks OK. However when running
> the application after the deployment (thus, outside
> powerbuilder IDE), I don't have the buttons and windows
> with the XP Style. Does this happens because I am running
> a trial version? Is there any explanation for this fact?
>
> Thanks!
> Pedro

Hi Pedro,

Appeon Trial vesion has the same functionality as the
Offical vesion. To specify the XP Style of your web
application, please go to AEM Console->Application
Properties->Client Settings, then select your application
name in the right side to enter the Client Settings page,
then in the Web Application Theme section, select the
Windows Vista/XP radio button, then click the Save button to
save your changes(see attached please).

Please let us know if any other problem.


Regards,
Flora

Untitled.png