Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Setting up Relay Server

2 posts in General Discussion Last posting was on 2012-07-16 14:34:46.0Z
Sebastian Hecht Posted on 2012-07-13 15:09:12.0Z
Sender: 6874.4ffff8a7.1804289383@sybase.com
From: Sebastian Hecht
Newsgroups: sybase.public.sup.general
Subject: Setting up Relay Server
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <50003a18.744e.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub50003a18"
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 13 Jul 2012 08:09:12 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1342192152 172.20.134.41 (13 Jul 2012 08:09:12 -0700)
X-Original-Trace: 13 Jul 2012 08:09:12 -0700, 172.20.134.41
Lines: 93
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.sup.general:1059
Article PK: 1087208

Hi,
we are trying to set up the Relay Server (on IIS 7.5) for
connecting it with the Unwired Server. We are only using one
Relay Server and one Unwired Server without any cluster or
server farm.
We created the rs.config as attached.

When starting the service via SCC we are always getting the
same Error message in the log file:

E. 2012-07-13 16:31:55. <OEHost> Received an unexpected HTTP
error from the web server:HTTP/1.1 500 Internal Server Error

Content-Type: text/html

Server: Microsoft-IIS/7.5

Date: Fri, 13 Jul 2012 14:31:55 GMT

Content-Length: 1192




E. 2012-07-13 16:31:55. <OEHost> doHTTPRequest: read reply
failed


Is something missing on the IIS?

I'm look forward to your answers :-)


Sebastian Hecht Posted on 2012-07-16 14:34:46.0Z
Sender: 269d.50041764.1804289383@sybase.com
From: Sebastian Hecht
Newsgroups: sybase.public.sup.general
Subject: Re: Setting up Relay Server
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <50042686.28d3.1681692777@sybase.com>
References: <50003a18.744e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 16 Jul 2012 07:34:46 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1342449286 172.20.134.41 (16 Jul 2012 07:34:46 -0700)
X-Original-Trace: 16 Jul 2012 07:34:46 -0700, 172.20.134.41
Lines: 51
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.sup.general:1060
Article PK: 1087209

Hi,
it's me once again. I was working on the subject for the
whole day now. When trying to load the default rs.config
from the command line (rshost -f rs.config -q -qc -u) I'm
alway getting the RSF11031 error even I added shared_mem =
10M to the options section. When trying to start the service
via SCC, I'm getting a similar error (Systemcode: 11001).
How can I get rid of the error message an load the
rs.config?

> Hi,
> we are trying to set up the Relay Server (on IIS 7.5) for
> connecting it with the Unwired Server. We are only using
> one Relay Server and one Unwired Server without any
> cluster or server farm.
> We created the rs.config as attached.
>
> When starting the service via SCC we are always getting
> the same Error message in the log file:
>
> E. 2012-07-13 16:31:55. <OEHost> Received an unexpected
> HTTP error from the web server:HTTP/1.1 500 Internal
> Server Error
>
> Content-Type: text/html
>
> Server: Microsoft-IIS/7.5
>
> Date: Fri, 13 Jul 2012 14:31:55
> GMT
>
> Content-Length: 1192
>
>
>
>
> E. 2012-07-13 16:31:55. <OEHost> doHTTPRequest: read reply
> failed
>
>
> Is something missing on the IIS?
>
> I'm look forward to your answers :-)
>
>
> [Attachment: rs.config]