Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

SUP 2.1.3 Installation error

3 posts in General Discussion Last posting was on 2012-10-04 10:35:17.0Z
Pavan.Venkatt Posted on 2012-09-24 10:02:25.0Z
Sender: 567.50602a7b.1804289383@sybase.com
From: Pavan.Venkatt
Newsgroups: sybase.public.sup.general
Subject: SUP 2.1.3 Installation error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <50602fb1.62e.1681692777@sybase.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/mixed; boundary="-=_forums-1-dub50602fb1"
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 24 Sep 2012 03:02:25 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1348480945 172.20.134.41 (24 Sep 2012 03:02:25 -0700)
X-Original-Trace: 24 Sep 2012 03:02:25 -0700, 172.20.134.41
Lines: 288
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.sup.general:1098
Article PK: 1020173

Hello,

I'm facing following problem while installing sup 2.1.3 in
my PC. Please check the error screenshot in attachment.

Note: i'm installing first time in current machine. no other
previous installations/uninstallations has done in current
machine.

Thanks

sup 2.1.3 error.PNG

Bernhard Posted on 2012-09-25 10:44:01.0Z
Sender: 62b1.50618913.1804289383@sybase.com
From: Bernhard
Newsgroups: sybase.public.sup.general
Subject: Re: SUP 2.1.3 Installation error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <50618af1.635c.1681692777@sybase.com>
References: <50602fb1.62e.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 25 Sep 2012 03:44:01 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1348569841 172.20.134.41 (25 Sep 2012 03:44:01 -0700)
X-Original-Trace: 25 Sep 2012 03:44:01 -0700, 172.20.134.41
Lines: 19
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.sup.general:1099
Article PK: 1020171

What information is included in the txt file?
The SUP 2.1.* was already installed on this machine?

Kind regards
Bernhard

> Hello,
>
> I'm facing following problem while installing sup 2.1.3 in
> my PC. Please check the error screenshot in attachment.
>
> Note: i'm installing first time in current machine. no
> other previous installations/uninstallations has done in
> current machine.
>
> Thanks
>
>
> [Attachment: sup 2.1.3 error.PNG]


Pavan.Venkatt Posted on 2012-10-04 10:35:17.0Z
Sender: 32f7.506d651f.1804289383@sybase.com
From: Pavan.Venkatt
Newsgroups: sybase.public.sup.general
Subject: Re: SUP 2.1.3 Installation error
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <506d6665.3341.1681692777@sybase.com>
References: <50618af1.635c.1681692777@sybase.com>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 4 Oct 2012 03:35:17 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1349346917 172.20.134.41 (4 Oct 2012 03:35:17 -0700)
X-Original-Trace: 4 Oct 2012 03:35:17 -0700, 172.20.134.41
Lines: 28
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.sup.general:1106
Article PK: 1020174

Hi,

Problem solved. The problem is about autorun.inf file. That
file is missing every time when im extracting the required
files from zip. I forgot to update in group.

Regards
Pavan

> What information is included in the txt file?
> The SUP 2.1.* was already installed on this machine?
>
> Kind regards
> Bernhard
>
> > Hello,
> >
> > I'm facing following problem while installing sup 2.1.3
> > in my PC. Please check the error screenshot in
> attachment. >
> > Note: i'm installing first time in current machine. no
> > other previous installations/uninstallations has done in
> > current machine.
> >
> > Thanks
> >
> >
> > [Attachment: sup 2.1.3 error.PNG]