Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

ASA Error -140 (Urgent)

4 posts in General Discussion Last posting was on 2002-10-23 06:18:27.0Z
Shirad Posted on 2002-10-19 08:18:24.0Z
From: Shirad
Date: Sat, 19 Oct 2002 04:18:24 -0400
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: ASA Error -140 (Urgent)
Message-ID: <DCDC580D198B5585002DA14D85256C57.002DA19985256C57@webforums>
Lines: 11
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com!webforums.sybase.com!news
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:525
Article PK: 2342

Hi,

I am trying to load my ASA DB after formatting my PC. When i load it in the
ODBC, the connection works fine. When trying to open in the DB in Sybase
Central, I get the following Error:

ASA Error - 140: User ID" Does not Exist

I never received that error b4. How can i solve that problem ?!

Shirad


Robert Waywell Posted on 2002-10-22 15:51:16.0Z
From: "Robert Waywell" <rwaywell@ianywhere.com>
References: <DCDC580D198B5585002DA14D85256C57.002DA19985256C57@webforums>
Subject: Re: ASA Error -140 (Urgent)
Date: Tue, 22 Oct 2002 11:51:16 -0400
Lines: 43
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200
Message-ID: <x5x45TeeCHA.291@forums.sybase.com>
Newsgroups: ianywhere.public.general
NNTP-Posting-Host: 172.31.143.74
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:511
Article PK: 2327

What connection parameters are specified in the ODBC data source?
What connection parametrs are you specifying in Sybase Central?

This would be a good question to post to the forum
sybase.public.sqlanywhere.general which is more specifically focused on ASA.

--
-----------------------------------------------
Robert Waywell
Sybase Adaptive Server Anywhere Developer - Version 8
Sybase Certified Professional

Sybase's iAnywhere Solutions

Please respond ONLY to newsgroup

EBF's and Patches: http://downloads.sybase.com
choose SQL Anywhere Studio >> change 'time frame' to all

To Submit Bug Reports: http://casexpress.sybase.com/cx/cx.stm

SQL Anywhere Studio Supported Platforms and Support Status
http://my.sybase.com/detail?id=1002288

Whitepapers, TechDocs, and bug fixes are all available through the iAnywhere
Developer Community at www.ianywhere.com/developer

<Shirad> wrote in message
news:DCDC580D198B5585002DA14D85256C57.002DA19985256C57@webforums...
> Hi,
>
> I am trying to load my ASA DB after formatting my PC. When i load it in
the
> ODBC, the connection works fine. When trying to open in the DB in Sybase
> Central, I get the following Error:
>
> ASA Error - 140: User ID" Does not Exist
>
> I never received that error b4. How can i solve that problem ?!
>
> Shirad


Shirad Posted on 2002-10-23 06:18:27.0Z
From: Shirad
Date: Wed, 23 Oct 2002 02:18:27 -0400
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: Re: ASA Error -140 (Urgent)
Message-ID: <94CFC53F66ABCDB80022A60785256C5B.005D04E385256C5A@webforums>
References: <DCDC580D198B5585002DA14D85256C57.002DA19985256C57@webforums> <x5x45TeeCHA.291@forums.sybase.com>
Lines: 1
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com!webforums.sybase.com!news
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:506
Article PK: 2325

I changed the DB Location and the connection worked fine !!!! very strange


Shirad Posted on 2002-10-19 08:37:45.0Z
From: Shirad
Date: Sat, 19 Oct 2002 04:37:45 -0400
Newsgroups: ianywhere.public.general
Subject: ASA version & EBF!
Message-ID: <6EA3BA6705CD9E38002F66AE85256C57.002E243C85256C57@webforums>
References: <DCDC580D198B5585002DA14D85256C57.002DA19985256C57@webforums>
Lines: 5
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com!webforums.sybase.com!news
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.general:524
Article PK: 2341

Forgot to mention ... I have upgraded my ASA 8.0.0 to ASA 8.0.1 and applied
the EBF 3044 for ASA 8.0.1 ... still not working !

Regards,
Shirad