Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

Afaria 7 SP1 Error After Upgrade

6 posts in General Last posting was on 2012-07-22 07:10:53.0Z
Pip.Chan Posted on 2012-07-03 02:18:54.0Z
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Afaria 7 SP1 Error After Upgrade
From: "Pip.Chan" <pip.chan@gmail.com>
Organization: Pip
Message-ID: <XnsA08568ECE5A73pipchangmailcom@192.138.151.106>
User-Agent: Xnews/5.04.25
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Date: 2 Jul 2012 19:18:54 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1341281934 172.20.134.152 (2 Jul 2012 19:18:54 -0700)
X-Original-Trace: 2 Jul 2012 19:18:54 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 47
X-Authenticated-User: pbtenbeta
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:503
Article PK: 839

We find that after upgraded to SP1, only localhost able to visit the
admin page, all external admin tried to visit the admin UI will have the
following error. any one have the same error after upgraded to Afaria7
SP1?

Server Error in '/Afaria' Application.
StoredQueryService.RunStoredQuery: run stored query. Tenant ID has not
been initialized, use SetTenantIdContext.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the
current web request. Please review the stack trace for more information
about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.ServiceModel.FaultException`1
[[System.ServiceModel.ExceptionDetail, System.ServiceModel, Version=
4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089]]:
StoredQueryService.RunStoredQuery: run stored query. Tenant ID has not
been initialized, use SetTenantIdContext.

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current
web request. Information regarding the origin and location of the
exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:


[FaultException`1: StoredQueryService.RunStoredQuery: run stored query.
Tenant ID has not been initialized, use SetTenantIdContext.]
System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage
reqMsg, IMessage retMsg) +4767763
System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData&
msgData, Int32 type) +1725
AfariaServiceRef.StoredQueries.IStoredQueriesService.RunStoredQuery
(Int32 queryId, StoredQueryVariableList variables) +0
Afaria.Admin.UserControls.Home.DeviceTile.Page_Load(Object sender,
EventArgs e) +990
System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object
o, Object t, EventArgs e) +25
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +71
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean
includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +
3048


Pip.Chan Posted on 2012-07-03 02:39:01.0Z
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Re: Afaria 7 SP1 Error After Upgrade
From: "Pip.Chan" <pip.chan@gmail.com>
References: <XnsA08568ECE5A73pipchangmailcom@192.138.151.106>
Organization: Pip
Message-ID: <XnsA0856C55EA179pipchangmailcom@192.138.151.106>
User-Agent: Xnews/5.04.25
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Date: 2 Jul 2012 19:39:01 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1341283141 172.20.134.152 (2 Jul 2012 19:39:01 -0700)
X-Original-Trace: 2 Jul 2012 19:39:01 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 2
X-Authenticated-User: pbtenbeta
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:504
Article PK: 840

Note that there is a reverse proxy for external admin to access the server,
it works in Afaria 7. But it does not work after upgraded to SP1.


Tim Burden Posted on 2012-07-03 21:21:28.0Z
Sender: 6d1.4ff361ce.1804289383@sybase.com
From: Tim Burden
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Re: Afaria 7 SP1 Error After Upgrade
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <4ff36258.6e5.1681692777@sybase.com>
References: <XnsA0856C55EA179pipchangmailcom@192.138.151.106>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 3 Jul 2012 14:21:28 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1341350488 172.20.134.41 (3 Jul 2012 14:21:28 -0700)
X-Original-Trace: 3 Jul 2012 14:21:28 -0700, 172.20.134.41
Lines: 6
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:505
Article PK: 846

I'm experiencing the same issue. I still have not found the
solution, but I will post if I find something.

> Note that there is a reverse proxy for external admin to
> access the server, it works in Afaria 7. But it does not
> work after upgraded to SP1.


Jacco Raymakers Posted on 2012-07-17 14:57:46.0Z
Sender: 560d.50056edd.1804289383@sybase.com
From: Jacco Raymakers
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Re: Afaria 7 SP1 Error After Upgrade
X-Mailer: WebNews to Mail Gateway v1.1t
Message-ID: <50057d6a.57f2.1681692777@sybase.com>
References: <XnsA08568ECE5A73pipchangmailcom@192.138.151.106>
NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
X-Original-NNTP-Posting-Host: 172.20.134.41
Date: 17 Jul 2012 07:57:46 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1342537066 172.20.134.41 (17 Jul 2012 07:57:46 -0700)
X-Original-Trace: 17 Jul 2012 07:57:46 -0700, 172.20.134.41
Lines: 63
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:513
Article PK: 851


> We find that after upgraded to SP1, only localhost able to
> visit the admin page, all external admin tried to visit
> the admin UI will have the following error. any one have
> the same error after upgraded to Afaria7 SP1?
>
> Server Error in '/Afaria' Application.
> StoredQueryService.RunStoredQuery: run stored query.
> Tenant ID has not been initialized, use
> SetTenantIdContext. Description: An unhandled exception
> occurred during the execution of the current web request.
> Please review the stack trace for more information about
> the error and where it originated in the code.
>
> Exception Details: System.ServiceModel.FaultException`1
> [[System.ServiceModel.ExceptionDetail, System.ServiceModel
> , Version= 4.0.0.0, Culture=neutral,
> PublicKeyToken=b77a5c561934e089]]:
> StoredQueryService.RunStoredQuery: run stored query.
> Tenant ID has not been initialized, use
> SetTenantIdContext.
>
> Source Error:
>
> An unhandled exception was generated during the execution
> of the current web request. Information regarding the
> origin and location of the exception can be identified
> using the exception stack trace below.
>
> Stack Trace:
>
>
> [FaultException`1: StoredQueryService.RunStoredQuery: run
> stored query. Tenant ID has not been initialized, use
> SetTenantIdContext.]
>
> System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMess
> age(IMessage reqMsg, IMessage retMsg) +4767763
>
> System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(Me
> ssageData& msgData, Int32 type) +1725
>
> AfariaServiceRef.StoredQueries.IStoredQueriesService.RunSt
> oredQuery (Int32 queryId, StoredQueryVariableList
> variables) +0
>
> Afaria.Admin.UserControls.Home.DeviceTile.Page_Load(Object
> sender, EventArgs e) +990
>
> System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr
> fp, Object o, Object t, EventArgs e) +25
> System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +71
> System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
> System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
> System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
> System.Web.UI.Control.LoadRecursive() +190
> System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean
> includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean
> includeStagesAfterAsyncPoint) + 3048

Hi, I encounter the same problem.
I have updated from Afaria 6.6 FP 1 HotFix 6 to Afaria 7.0
SP1.
Have you meanwhile found a solution for this issue.


Pip.Chan Posted on 2012-07-22 07:10:53.0Z
Newsgroups: ianywhere.public.afaria.general
Subject: Re: Afaria 7 SP1 Error After Upgrade
From: "Pip.Chan" <pip.chan@gmail.com>
References: <XnsA08568ECE5A73pipchangmailcom@192.138.151.106> <50057d6a.57f2.1681692777@sybase.com>
Organization: Pip
Message-ID: <XnsA0989A74E8524pipchangmailcom@192.138.151.106>
User-Agent: Xnews/5.04.25
NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
X-Original-NNTP-Posting-Host: vip152.sybase.com
Date: 22 Jul 2012 00:10:53 -0700
X-Trace: forums-1-dub 1342941053 172.20.134.152 (22 Jul 2012 00:10:53 -0700)
X-Original-Trace: 22 Jul 2012 00:10:53 -0700, vip152.sybase.com
Lines: 2
X-Authenticated-User: pbtenbeta
Path: forums-1-dub!not-for-mail
Xref: forums-1-dub ianywhere.public.afaria.general:517
Article PK: 854

Problem fixed after recreating the role and user linkage.