Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

How do I run the ASE server in the single user model on NT4.0?

2 posts in Windows NT Last posting was on 2001-02-01 10:50:58.0Z
Ray Wang Posted on 2001-01-31 21:18:56.0Z
From: "Ray Wang" <rw_ebox@yahoo.com>
Subject: How do I run the ASE server in the single user model on NT4.0?
Date: Wed, 31 Jan 2001 16:18:56 -0500
Lines: 10
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.2120.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.2120.0
Message-ID: <dY8o$48iAHA.216@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: 204.50.182.62
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1260
Article PK: 1088731

When I recover my ASE database 11.9.2 on NT4.0 using the GUI tool -"server
config", I set up the parameter "-m" in the command line. But when I save
the configuration , the server can not reboot. I do not know why?

Ray

Jan 31th


Rob Verschoor Posted on 2001-02-01 10:50:58.0Z
Reply-To: "Rob Verschoor" <rob@sypron.nl>
From: "Rob Verschoor" <rob@sypron.nl>
References: <dY8o$48iAHA.216@forums.sybase.com>
Subject: Re: How do I run the ASE server in the single user model on NT4.0?
Date: Thu, 1 Feb 2001 11:50:58 +0100
Lines: 32
Organization: Sypron B.V.
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2919.6600
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2919.6600
Message-ID: <P$k25PEjAHA.309@forums.sybase.com>
Newsgroups: sybase.public.sqlserver.nt
NNTP-Posting-Host: i0662.pvu.euronet.nl 194.134.166.152
Path: forums-1-dub!forums-master.sybase.com!forums.sybase.com
Xref: forums-1-dub sybase.public.sqlserver.nt:1258
Article PK: 1088714


"Ray Wang" <rw_ebox@yahoo.com> wrote in message
news:dY8o$48iAHA.216@forums.sybase.com...
> When I recover my ASE database 11.9.2 on NT4.0 using the GUI
tool -"server
> config", I set up the parameter "-m" in the command line. But when I
save
> the configuration , the server can not reboot. I do not know why?
>
> Ray

On NT, always do this by adding "-m" to the RUN_<SERVER>.BAT file and
starting the server through this file (thus running it in the
foreground rather than as a service). Using standalone mode is a
special thing anyway, so it seems OK to do it this way -- in any case,
it works for me.

HTH,

Rob
----------------------------------------------------------------------
Rob Verschoor

Certified Sybase Professional DBA for ASE 12.0
Certified Sybase Professional DBA/SQL Developer for ASE 11.5
Certified DBA/Performance & Tuning Specialist for Sybase System 11

email mailto:rob@sypron.nl.*No*Spam*Please*
WWW http://www.sypron.nl
snail Sypron B.V., P.O.Box 10695, 2501HR Den Haag, The Netherlands
----------------------------------------------------------------------