Sybase NNTP forums - End Of Life (EOL)

The NNTP forums from Sybase - forums.sybase.com - are now closed.

All new questions should be directed to the appropriate forum at the SAP Community Network (SCN).

Individual products have links to the respective forums on SCN, or you can go to SCN and search for your product in the search box (upper right corner) to find your specific developer center.

SaveAS HTMLTable! problem

4 posts in DataWindow Last posting was on 2009-10-19 19:51:19.0Z
Andrew Dambrosio Posted on 2009-10-16 19:57:16.0Z
From: Andrew Dambrosio <asdambrosio@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: SaveAS HTMLTable! problem
Date: Fri, 16 Oct 2009 12:57:16 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 10
Message-ID: <eb32f0b9-c61b-49d6-98c7-2a0ab1cf5164@j19g2000yqk.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 205.206.15.81
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
X-Trace: posting.google.com 1255723036 20863 127.0.0.1 (16 Oct 2009 19:57:16 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Fri, 16 Oct 2009 19:57:16 +0000 (UTC)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: j19g2000yqk.googlegroups.com; posting-host=205.206.15.81; posting-account=5fPSGgoAAABnSkoKgenFFZNYY2N4GQLy
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729),gzip(gfe),gzip(gfe)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!j19g2000yqk.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:90101
Article PK: 409707

We have upgraded from PB 8 to PB11.
I'm having problems with a datawindow that we are saving to HTML. In
PB8, the HTML is fine, and the outputted data is all in SPANs.
In PB11, the data is output into a table using TRs and TDs. The PB11
version doesn't seems to have some data missing and is formatted
differently. I'm assuming this is because the outputted HTML has
changed.
Does anyone know why Sybase have changed the HTML that is outputted?
How do i fix it, since my powerbuilder code hasn't been touched for
the upgrade.


Jeremy Lakeman Posted on 2009-10-16 23:44:28.0Z
From: Jeremy Lakeman <jeremy.lakeman@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: SaveAS HTMLTable! problem
Date: Fri, 16 Oct 2009 16:44:28 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 14
Message-ID: <c0128948-45ed-4cdd-b237-eaac333d9180@m33g2000pri.googlegroups.com>
References: <eb32f0b9-c61b-49d6-98c7-2a0ab1cf5164@j19g2000yqk.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 219.90.186.150
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1255736668 4817 127.0.0.1 (16 Oct 2009 23:44:28 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Fri, 16 Oct 2009 23:44:28 +0000 (UTC)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: m33g2000pri.googlegroups.com; posting-host=219.90.186.150; posting-account=euaBtgoAAAC_vDxfsxmpMKlBxHaHpmRS
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-GB; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 (.NET CLR 3.5.30729),gzip(gfe),gzip(gfe)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!nntp1.phx1.gblx.net!nntp.gblx.net!nntp.gblx.net!border2.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!m33g2000pri.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:90105
Article PK: 409711


On Oct 17, 5:57 am, Andrew Dambrosio <asdambro...@gmail.com> wrote:
> We have upgraded from PB 8 to PB11.
> I'm having problems with a datawindow that we are saving to HTML. In
> PB8, the HTML is fine, and the outputted data is all in SPANs.
> In PB11, the data is output into a table using TRs and TDs. The PB11
> version doesn't seems to have some data missing and is formatted
> differently. I'm assuming this is because the outputted HTML has
> changed.
> Does anyone know why Sybase have changed the HTML that is outputted?
> How do i fix it, since my powerbuilder code hasn't been touched for
> the upgrade.

There are a bunch of settings in the datawindow properties that
control how the HTML is generated. I suggest you experiment with them.


Andrew Dambrosio Posted on 2009-10-19 19:21:50.0Z
From: Andrew Dambrosio <asdambrosio@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: SaveAS HTMLTable! problem
Date: Mon, 19 Oct 2009 12:21:50 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 18
Message-ID: <47b6f790-baac-495f-80d6-319ce81b37a5@e34g2000vbc.googlegroups.com>
References: <eb32f0b9-c61b-49d6-98c7-2a0ab1cf5164@j19g2000yqk.googlegroups.com> <c0128948-45ed-4cdd-b237-eaac333d9180@m33g2000pri.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 205.206.15.81
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1255980110 25697 127.0.0.1 (19 Oct 2009 19:21:50 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Oct 2009 19:21:50 +0000 (UTC)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: e34g2000vbc.googlegroups.com; posting-host=205.206.15.81; posting-account=5fPSGgoAAABnSkoKgenFFZNYY2N4GQLy
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729),gzip(gfe),gzip(gfe)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!newsfeed.yul.equant.net!news-raspail.gip.net!news.gsl.net!gip.net!aotearoa.belnet.be!news.belnet.be!goblin1!goblin.stu.neva.ru!postnews.google.com!e34g2000vbc.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:90110
Article PK: 409720


On Oct 16, 5:44 pm, Jeremy Lakeman <jeremy.lake...@gmail.com> wrote:
> On Oct 17, 5:57 am, Andrew Dambrosio <asdambro...@gmail.com> wrote:
>
> > We have upgraded from PB 8 to PB11.
> > I'm having problems with a datawindow that we are saving to HTML. In
> > PB8, the HTML is fine, and the outputted data is all in SPANs.
> > In PB11, the data is output into a table using TRs and TDs. The PB11
> > version doesn't seems to have some data missing and is formatted
> > differently. I'm assuming this is because the outputted HTML has
> > changed.
> > Does anyone know why Sybase have changed the HTML that is outputted?
> > How do i fix it, since my powerbuilder code hasn't been touched for
> > the upgrade.
>
> There are a bunch of settings in the datawindow properties that
> control how the HTML is generated. I suggest you experiment with them.

Are you talking about the DataWindow.HTMLTable properties?


Andrew Dambrosio Posted on 2009-10-19 19:51:19.0Z
From: Andrew Dambrosio <asdambrosio@gmail.com>
Newsgroups: sybase.public.powerbuilder.datawindow
Subject: Re: SaveAS HTMLTable! problem
Date: Mon, 19 Oct 2009 12:51:19 -0700 (PDT)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 23
Message-ID: <316cca8f-9f1e-41a1-bdb9-a0d4ce571de5@p9g2000vbl.googlegroups.com>
References: <eb32f0b9-c61b-49d6-98c7-2a0ab1cf5164@j19g2000yqk.googlegroups.com> <c0128948-45ed-4cdd-b237-eaac333d9180@m33g2000pri.googlegroups.com> <47b6f790-baac-495f-80d6-319ce81b37a5@e34g2000vbc.googlegroups.com>
NNTP-Posting-Host: 205.206.15.81
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1255981902 32151 127.0.0.1 (19 Oct 2009 19:51:42 GMT)
X-Complaints-To: groups-abuse@google.com
NNTP-Posting-Date: Mon, 19 Oct 2009 19:51:42 +0000 (UTC)
Complaints-To: groups-abuse@google.com
Injection-Info: p9g2000vbl.googlegroups.com; posting-host=205.206.15.81; posting-account=5fPSGgoAAABnSkoKgenFFZNYY2N4GQLy
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729),gzip(gfe),gzip(gfe)
Path: forums-1-dub!forums-master!newssvr.sybase.com!news-sj-1.sprintlink.net!news-peer1.sprintlink.net!newsfeed.yul.equant.net!news-raspail.gip.net!news.gsl.net!gip.net!aotearoa.belnet.be!news.belnet.be!news-out1.kabelfoon.nl!newsfeed.kabelfoon.nl!xindi.nntp.kabelfoon.nl!198.186.194.249.MISMATCH!news-out.readnews.com!transit3.readnews.com!postnews.google.com!p9g2000vbl.googlegroups.com!not-for-mail
Xref: forums-1-dub sybase.public.powerbuilder.datawindow:90111
Article PK: 409717


On Oct 19, 1:21 pm, Andrew Dambrosio <asdambro...@gmail.com> wrote:
> On Oct 16, 5:44 pm, Jeremy Lakeman <jeremy.lake...@gmail.com> wrote:
>
> > On Oct 17, 5:57 am, Andrew Dambrosio <asdambro...@gmail.com> wrote:
>
> > > We have upgraded from PB 8 to PB11.
> > > I'm having problems with a datawindow that we are saving to HTML. In
> > > PB8, the HTML is fine, and the outputted data is all in SPANs.
> > > In PB11, the data is output into a table using TRs and TDs. The PB11
> > > version doesn't seems to have some data missing and is formatted
> > > differently. I'm assuming this is because the outputted HTML has
> > > changed.
> > > Does anyone know why Sybase have changed the HTML that is outputted?
> > > How do i fix it, since my powerbuilder code hasn't been touched for
> > > the upgrade.
>
> > There are a bunch of settings in the datawindow properties that
> > control how the HTML is generated. I suggest you experiment with them.
>
> Are you talking about the DataWindow.HTMLTable properties?

I've played around with the HTMLTable properties now and still cannot
get the data to display correctly.