I configure sybmail according to documentation at ASE 12.0 on NT 4.0 with SP
6 that I use.

I can send and receive mail from windows messaging without any problems, it
use profile named "SamboHQ User/PLAAP/EU/Ahold"
with Client Lotus Notes ver. 5.03.

After configuring NT mail , I setup mysybaseserver_xp service with local NT
user account with option "LOG as nt service " granted.

Next I add login in ASE in this way:
Exec sp_addlogin "sybmail", "lotusnotes", @fullname="SamboHQ
User/PLAAP/EU/Ahold"

when I execute :
sp_configure "start mail session", 1
it return O but also error messages:
Server Message: Number 11469, Severity 20
Error condition in ESP. Refer to the XP Server log file for more
information.
Server Message: Number 11469, Severity 20
Error condition in ESP. Refer to the XP Server log file for more
information.
Server Message: Number 11469, Severity 20
Error condition in ESP. Refer to the XP Server log file for more
information.
Server Message: Number 11484, Severity 16
Sybmail configuration for XP Server failed.
Configuration option changed. The SQL Server need not be rebooted since the
option is dynamic.
(1 row affected)
(return status = 0)
Server log file contains:
10/29/00 00:18:17 AM SAMBO_DB_XP: XP Server Error: 16142/10/1: Server
process address 0x24e8e99 not in pool in 'srv_sendstatus'
.
10/29/00 00:18:17 AM SAMBO_DB_XP: XP Server Error: 16142/10/1: Server
process address 0x24e8e99 not in pool in 'srv_sendinfo()'
.
10/29/00 00:18:17 AM SAMBO_DB_XP: XP Server Error: 16142/10/1: Server
process address 0x24e8e99 not in pool in 'srv_senddone()'


after that I execute :
exec xp_startmail
and this return errors:
Server Message: Number 11518, Severity 20
Sybmail encountered CMC Error: The service, user name, or password
specified were invalid, so logon cannot be completed..
(return status = 1)

Is someone who work with sybmail with Lotus Notes , what I do wrong?
Thanks for any reply.
Tomek T.
IT
Ahold Poland